Vores søstersite NFLXpert er klar med optakt og stor konkurrence til den nye NFL-sæson (kickoff torsdag nat, dvs 8. september dansk tid)...

 

Den lange og hårde offseason er slut og NFL-sæsonen står for døren. De forsvarende Super Bowl-mestre fra Green Bay Packers tager kl. 2.30 natten til fredag imod New Orleans Saints, der kunnet løfte Lombardi-trofæet året forinden, i et brag af en kamp mellem to af denne sæsons største favoritter til Super Bowl-titlen. De øvrige kampe i 1. spillerunde spilles primært på 10-årsdagen for terrorangrebet i New York og Washington D.C., og byder bl.a. - meget passende - på et opgør mellem Giants fra New York og Redskins fra Washington i et klassisk NFC East-divisionsopgør, inden runden lukkes med to kampe natten mellem mandag og tirsdag.

På vores søstersite NFLXpert kan du finde en optakt til den nye sæson, hvor der tages et grundigt blik på de 32 mandskaber og gøres status inden den nye sæson sparkes i gang. Hvem spås en slutspilsplads, hvem spås en forfærdelig sæson og hvem kan blive de store profiler i den kommende sæson? Optakten kan findes her.

I anledning af den nye sæson kan vi også byde på en stor konkurrence. I samarbejde med NordicBet* har vi fået stablet en 17-ugers version af NordicBet* Challenge på benene - denne gang også med odds på Over/Under og Asian Handicap. Hver uge har du 100 enheder at spille for, som kan placeres løbende i løbet af ugen (max 20 enheder pr. spil). Den samlede etter efter 17 uger vinder et rejsegavekort til en værdi af 7.000 kr., og hver uge uddeles præmier for 1.000 kr. til de to dygtigste tippere - og ugepræmien kan fordobles hvis man i løbet af spillerunden har placeret et spil på mindst 50 kr. på en NFL-kamp hos NordicBet*.

Læs mere om konkurrencen, reglerne og præmierne her og begynd allerede nu at placere dine spil til første spillerunde.

Bemærk at første spillerunde går i gang 8. september - men man kan godt deltage i konkurrencen selv om man skulle misse starten. 

Konkurrencen er opdelt i to; uge-konkurrencer og en samlet konkurrence. Alle brugere af NFLXpert har hver uge 100 enheder til rådighed på en fiktiv spillekonto til brug i konkurrencen, så uanset hvornår man træder ind, har man spillekontoen til rådighed og kan dermed altid deltage i konkurrencen.

Når du først at springe på konkurrencen efter den 5. konkurrence-uge (efter afslutningen af femte spillerunde den 9.-10. oktober 2011 eller senere), kan du desværre ikke nå at falde ind under "aktiv deltager"-kriteriet, og du kan derfor ikke vinde præmier i den samlede konkurrence, men uge-præmierne kan man kæmpe med om fra start til slut.