Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Det bliver en god aften for værtsnationen, når Brasilien og Kroatien i aften kickstarter VM i fodbold anno 2014.

Der hersker nemlig ikke den store tvivl om, at Brasilien trækker sig sejrrigt ud af VM’s åbningskamp. I hvert fald ikke, hvis man spørger de Oddset-spillere, der har sat penge på kampen.

- 80 procent af spillerne har sat deres penge på Brasilien. Og det fleste tror også på, at brasserne tager en sejr på mindst to mål, fortæller oddsansvarlig hos Danske Spil*, Peter Emmike.

Han oplyser, at der er spillet særligt mange penge på en sejr på præcis to mål.

- Ser vi på ciffertips, så er der spillet flest penge på 2-0. Men 3-1 er også populært og er det næstmest spillede resultat. Det giver vi odds 14,00 på, så der er mange Oddset-spillere, der kan få en suveræn VM-start, hvis det bliver kampens resultat, siger Peter Emmike.

En hel fodboldverdens øjne kommer utvivlsomt til at hvile på den unge angriber Neymar, der er Brasiliens største stjerne. Også blandt Oddset-spillerne er der mange, der satser på, at netop han kommer til at have mål i støvlerne i aftenens åbningskamp.

- Godt hver tredje, der har spillet på kampens første målscorer, har spillet på Neymar. Han er utroligt populær, men der er også stor tro på hans angrebskolleger Fred og Hulk. Til gengæld er der kun meget få Oddset-spillere, der tror, at Kroatien scorer kampens første mål, fortæller Peter Emmike.

Udvalgte odds på Brasilien-Kroatien hos Danske Spil*:
1X2: 1,30-5,00-11,50
(0-1): 1,87-3,45-3,55
(0-2): 3,55-3,85-1,77
Begge hold scorer: Ja, odds 2,50 – Nej, odds 1,47
under/over 2,5 mål: 1,80-1,97

Spil på VM's åbningskamp hos Danske Spil*.