Med den nye lovgivning følger et - for nogen - heftigt forbrug af NemID-koder. Du kan ændre dine NemID-indstillinger, så du ikke løber tør for koder...

150 koder kan på overfladen virke af meget, men med én brugt kode pr. login hos en bookmaker, kan et nøglekort for nogen hurtigt blive opbrugt.

Som udgangspunkt vil man få tilsendt et nyt nøglekort, når man har 20 resterende koder på sit nuværende kort, men disse kan hurtigt blive opbrugt og med leveringstiden oveni, kan man stå uden mulighed for login.

En bruger har venligst gjort os opmærksom på, at man via NemIDs hjemmeside selv kan logge ind og bestille et nyt nøglekort, så man i god tid har et liggende, eller ændre sine standardindstillinger, så man får tilsendt et nyt tidligere end ved 20 tilbageværende koder.

Log ind på "Selvbetjening" (med NemID) til højre på forsiden, og vælg i menuen til venstre "Nøglekort" og "Rediger indstillinger" for at ændre hvornår det skal tilsendes (der kan vælges mellem 10, 20, 30, 40 og 50 tilbageværende nøglenumre). Vil du have tilsendt et nyt allerede nu kan du gøre det ude til højre ("Bestil ekstra nøglekort" i "Skal du ud at rejse?"-boksen), hvor du kan bestille op til tre nøglekort (flere kun ved henvendelse til Support).

Bemærk også, at man for 99 kr. kan købe en nøgleviser, så man (med enkelte undtagelser) ikke er nødt til at bære rundt på et nøglekort. Læs mere om nøgleviseren og køb evt. en her.