Over 1000 spillere, et buy-in på $250+$20 samt en massiv præmiepulje på $500.000 bliver nogle af ingredienserne i finalen i De Åbne Svenske Pokermesterskaber, som afholdes onsdag d. 1. februar kl. 19 på Expekt*.com

- ”Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi har haft en del problemer med vores pokersoftware siden skiftet til Tain Poker sidste efterår”, udtaler talsmand Per Heide fra Expekt*.com. ”Disse problemer har både været frustrerende for os men selvfølgelig især for vores kunder, og vi er derfor glade for, at vi nu har lagt de tekniske problemer bag os og er klar med årets første store online-turnering”, fortsætter Per Heide.

Selvom turneringen formelt hedder ”Svensk Mesterskab” er turneringen åben for alle pokerspillere på Expekt*.com, og det kan sagtens sætte gang i lidt intern nordisk rivalisering. ”En svensker løb jo med vores DM i september 2005, så jeg håber da, at vi denne gang tager svenskernes trofæ”, siger Per Heide.

Turneringen får i øvrigt deltagelse af flere prominente nordiske pokerspillere, på hvis hoveder der er udsat jagtpræmier på $300, såfremt man slår dem ud. Fra Danmark deltager vinderen af Expekt*.com's DM i 2004 Kenneth Gregersen (som i øvrigt spiller med i SM-finalen fra St. Croix!) samt vinderen af DM 2005 (afholdt i oktober på Casino Copenhagen), Janus Gringer.