I aften kl. 20:15 er det næstsidste chance for at vinde en finaleplads om et WSOP-sæde i vores WSOP poker-turnering hos Betfair* Poker.

Til aftenens turnering er der garanterede præmier for mere end $1000 (til de 15 bedste), udover at vinderen af aftenens turnering løber af med ét af de 20 finale-sæder, hvor et WSOP-sæde og rejse, samt ophold i Las Vegas er på spil!

Deltagelse i aftenens turnering koster $5, og kampen om præmierne foregår hos Betfair* Poker. Endvidere skal der anvendes et password for at registrere sig til turneringen; dette finder du på http://www.betxpert.com/wsop hvor der også findes en samlet præmieoversigt, regler mv. for turneringen.

BetXpert WSOP - vind et sæde til WSOP
I BetXpert WSOP spilles der - udover de løbende præmier - om et sæde ved Texas Hold´em No Limit Main Event ved WSOP 2006 (incl. rejse og ophold) til en værdi af over $14.000! Og med lidt held i sprøjten kan dit indskud på $5 forrentes til over $8.000.000, hvis det bliver dig der går hele vejen ved WSOP!

Frem til juni 2006 arrangerer BetXpert og Betfair* Poker 10 indledende turneringer og én finale, med en samlet præmiesum undervejs på over $20.000! Hovedpræmien er - som ovenfor beskrevet - et sæde til WSOP.

Buy-in til turneringerne er beskedne $5 (ca. 30 DKK), og i de indledende turneringer er der præmier til de 15 bedst placerede, bl.a. garanteret $800, bogpræmier, samt et sæde til vores finale-event, hvor 20 spillere i juni skal kæmpe om WSOP-sædet. Udover de 10 indledende vindere, deltager de 10 BetXpert-brugere der i løbet af foråret er mest aktive hos Betfair* Poker - læs mere herom på http://www.betxpert.com/wsop

De 10 indledende turneringer afvikles hver d. 1. og 15. i måneden, med sidste indledende turnering d. 1. juni 2006.