Århus danner i aften ramme om venskabskampen mellem Danmark og USA, men det er ikke det eneste sted, der bliver spillet venskabskampe i midtugen. Vi giver dig her overblikket over midtugens vigtigste landskampe. 

For nogle er midtugens venskabskampe en optakt til weekendens kvalifikationskampe, mens de for andre er en kærkommen lejlighed til at se nye spillere an og prøve nye idéer og formationer af.

I Århus byder de danske drenge USA velkommen, når de skal forsøge at leve op til sejren fra den seneste indbyrdes kamp tilbage i 2009, hvor det en kold novemberdag blev til en dansk sejr på 3-1.

Udover kampen i Århus skal bl.a. de forsvarende verdensmestre i aktion, mens der også er et rent britisk opgør, sambabold i Frankrig og flere spændende afrikanske opgør.

Vi giver dig her et overblik over de mest spændende venskabskampe onsdag og torsdag:

Danmark - USA (onsdag kl. 20.15)

Danmark møder som bekendt USA i Århus i aften, og der er ikke den store historik mellem de to lande rent fodboldmæssigt, og det er da også kun tredje gang, at holdene mødes inden for de seneste 10 år. Begge gange er det blevet til 3-1 til hjemmeholdet (holdene har haft en hjemmekamp hver), og det skal blive spændende om Eriksen, Bendtner & Co. kan fortsætte denne lille trend.

Se i øvrigt infoanalyse på kampen her.

Danmark Uafgjort USA
2,15 3,40 3,66
Partybets
Bet365
Betfair

Tyskland - Australien (onsdag kl. 20.30)

De forsvarende verdensmestre fra Tyskland tager også i aften imod de asiatiske mestre fra Australien. Tyskerne er klare favoritter, men kampen skal nok kun bruges som opvarmning til kvalifikationskampen mod Georgien på søndag, så der er mulighed for at Australien får lov til at byde op til dans. De to hold mødtes senest for ca. 4 år siden, og her blev det faktisk til en australsk sejr i Tyskland på 2-1.

Se infoanalyse på kampen her.

Tyskland Uafgjort Australien
1,17 8,41 19,05
NordicBet
Betfair Betfair

Skotland - Nordirland (onsdag kl. 20.45)

I Skotland er der et rent britisk opgør, når hjemmeholdet tager imod Nordirland i en spændende kamp mellem to nationer, der er i forholdsvis fin form. Begge hold skal bruge kampen til at teste formen af inden det går løs på søndagen med de vigtige kvalifikationskampe, hvor de begge har fine positioner at forsvare. Nordirland er traditionelt set et ringe venskabskampshold, men deres gode start på kvalifikationen kan måske lave om på det.

Se infoanalyse på kampen her.

Skotland Uafgjort Nordirland
1,72 3,60 6,00
Partybets Bet365 Bet365

Elfenbenskysten - Angola (torsdag kl. 18.00)

De forsvarende African Nations Cup mestre fra Elfenbenskysten tager imod Angola i et rent afrikansk opgør torsdag. Hjemmeholdet tæller mange stjerner i europæiske klubber, mens Angola ikke har mange kendte spillere i europæiske kredse - dog er der den tidligere FCK-spiller Igor Vetokele og bl.a. også Manucho fra Rayo.

Elfenbenskysten Uafgjort Angola
1,44 4,40 9,55
Betfair NordicBet Betfair

Frankrig - Brasilien (torsdag kl. 21.00)

I Frankrig kommer de mangefoldige verdensmestre fra Brasilien på besøg. Brasserne kommer med lutter sejre efter deres skuffende exit fra VM, mens franskmændene har ligeledes ikke tabt en kamp, siden de blev slået ud af VM af de senere verdensmestre. Det er to stjernespækkede hold der tørner sammen, og Brasilien har det med at tiltrække et stort publikum uanset hvor de kommer hen, så der er også garanti for god stemning på stadion.

Frankrig Uafgjort Brasilien
2,60 3,28 2,86
Ladbrokes
Betfair Betfair