Sponsoreret indhold fra NordicBet

FC Midtjylland fik ikke en decideret skrækpulje i Europa League, men det ser stadig meget svært ud, vurderer bookmakeren NordicBet, der ikke levner midtjyderne mange chancer for at klare sig videre fra gruppespillet.

Der venter FC Midtjylland både penge og store oplevelser, når de danske mestre for første gang skal prøve kræfter med et europæisk gruppespil. Men det gælder om at nyde de seks kampe i puljen, for meget mere bliver det ikke til, hvis man spørger bookmakeren NordicBet. Modstanderne hedder SSC Napoli, Club Brügge og Legia Warszawa, og selv om det kunne være værre, er det bestemt ikke en ønskelodtrækning for midtjyderne.

Skaber Jess Thorups tropper endnu en europæisk sensation og spiller sig videre til knockout-fasen, er der hele odds 3,05 at hente hos NordicBet, mens en tidlig exit belønnes med odds 1,33.

"Det ser umiddelbart svært ud for FC Midtjylland. Italienske Napoli er naturligvis storfavorit til at gå videre, så midtjyderne skal håbe på en andenplads foran Club Brügge, der stort set altid slår de danske hold ud, og Legia Warszawa, der blev nummer to i den polske liga og stiller med et relativt stærkt hold," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen og uddyber:

"Med sejren over Southampton viste FC Midtjylland, at de kan være med på et højt internationalt niveau, men det kræver endnu en toppræstation at gå videre fra denne gruppe i Europa League. Skal midtjyderne overhovedet have en chance, må de forsøge at holde på profiler som Pione Sisto og Erik Sviatchenko, der sagtens kan være fortid i klubben allerede på mandag, hvor transfervinduet lukker."

Går FC Midtjylland videre fra gruppespillet i Europa League?

Ja 3,05
Nej 1,33