Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

Mandag blev Lionel Messi for femte gang i karrieren kåret til verdens bedste fodboldspiller.

Argentineren henviste sin evige rival, Cristiano Ronaldo, til andenpladsen og sin holdkammerat Neymar til den tredje plads på podiet.

Lionel Messi er dermed den spiller, der har vundet Ballon d´Or flest gange, men ifølge Danske Spil* stopper succes ikke for FC Barcelonas angrebsstjerne. Messi spås nemlig rigtig gode muligheder for at kunne løfte trofæet og modtage Den Gyldne Bold igen til næste år.

- Lionel Messi er allerede en levende fodboldlegende, men vi tror, at argentineren bliver hædret igen næste år og kåret til verdens bedste fodboldspiller for rekordsættende sjette gang, siger oddsansvarlig Peter Emmike.

- Messis klart største konkurrent bliver som altid Cristiano Ronaldo, men vi forventer, at argentineren også får hård modstand fra sine to holdkammerater i FC Barcelona, Neymar og Luis Suarez.

- FC Barcelona stjernespillere er begunstiget af, at de pt. har et lille forspring til Real Madrid og Cristiano Ronaldo i La Liga. Kan Ronaldo føre Portugal til den samlede triumf til sommerens EM-slutrunde eller vinde Champions League, så har Real Madrids nr. 7 en chance, men Messi bliver stadig svær at slå, fortæller Peter Emmike.

Hvem tror du næste år vinder Ballon d´Or 2016? Lionel Messi fordobler indskuddet på Oddset, mens Ronaldo står til odds 3,00. Neymar og Luis Suarez er de nærmeste forfølgere i henholdsvis odds 5,00 og 18,00.

Spil med på Ballon d´Or 2016 hos Danske Spil* her: https://danskespil.dk/oddset/ballon-d%60or

FIFA Ballon d´Or 2016:

Lionel Messi                         odds 2,00

Cristiano Ronaldo                 odds 3,00

Neymar                               odds 5,00

Luis Suarez                          odds 18,00

Robert Lewandowski            odds 25,00

Zlatan Ibrahimovic               odds 40,00

Thomas Müller                     odds 40,00

Eden Hazard                        odds 40,00

Christian Eriksen                  odds 200,00

Kasper Schmeichel              odds 500,00

Nicklas Bendtner                 odds 1000,00