Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

En hel fodboldverden er nærmest i chok ovenpå Lionel Messis beslutning om at stoppe på det argentinske fodboldlandshold.

Den 29-årige argentiner led natten til mandag endnu en skuffelse med sine argentinske landsholdskollegaer, da de blev til et nederlag til Chile efter straffesparkskonkurrence ved Copa America-finalen i USA.

Lionel Messi var én af synderne fra 11-meterpletten, og efterfølgende rørt til tårer efter endnu engang at have misset en triumf med Argentina ved et af de store mesterskaber. Messis proklamerede landsholdsstop tror Danske Spil* dog ikke holder, når VM i fodbold i 2018 kommer tættere på.

- Vi tror ikke, at Lionel Messi fastholder sin beslutning om et argentinsk landsholdsstop, siger oddssætter Jan Trier.

- Messis valg virker til at være en følelsesmæssig beslutning, der er truffet umiddelbart efter finalenederlaget og det brændte straffespark. Lionel Messi har oplevet en del skuffelser med sit elskede argentinske landshold, men når VM-

slutrunden i Rusland rykker nærmere, så tror vi ikke at han vil gå glip af muligheden for at vinde VM-guld, fortæller Jan Trier.

- Han er med sine 29 år en mand i sin bedste fodboldalder, og presset fra det argentinske folk vil utvivlsomt blive enormt i forhold til at få FC Barcelona-stjernen tilbage i landsholdstrøjen. Og det tror vi altså ikke, at Lionel Messi kan modstå, siger Jan Trier.

Bliver Lionel Messi en del af Argentinas landsholdstrup til VM i 2018? Der er odds 1,60 på ’Ja’, og odds 2,20 på at Messi ikke figurerer i truppen.

Spil på Messis landsholdsfremtid hos Danske Spil*: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/international/outright