Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Formel 1-rokaden er i fuld gang. Sebastian Vettel rygtes således tæt på et skifte til Ferrari, mens andre rygter sender den nuværende fører i VM-stillingen Lewis Hamilton hjem til sit tidligere team, McLaren.

Ifølge Danske Spil* får det dog ikke nogen betydning for Kevin Magnussens rolle på holdet, og danskeren kommer med stor sandsynlighed også til at sidde trygt bag rattet i en McLaren-racer i næste Formel 1-sæson.

Danske Spil* giver pengene 1,55 gange igen, hvis Magnussen fortsat er en del af McLaren-teamet, når første Formel 1-løb i 2015 skal køres. Til gengæld er der odds 2,25 at hente, hvis McLaren siger farvel og tak til danskeren efter denne sæson.

- Det lader til, at Hamilton er meget tæt på at skifte til McLaren, men selvom han skulle komme til teamet, så vurderer vi, at Kevin Magnussen har vist så gode takter, at der skal være fine chancer for, at danskeren blive foretrukket til en fast plads hos McLaren frem for den aldrende Jenson Button, vurderer Morten Overgaard, oddssætter hos Danske Spil*.

Danske Kevin Magnussen er i øjeblikket placeret på en 12. plads i den samlede stilling – fem pladser efter sin teamkammerat. Den placering får danskeren mulighed for at forbedre på søndag, hvor Formel 1-feltet kører det russiske Grand Prix.

Selvom Magnussen ifølge Danske Spil* har bedre chancer for at blive hos McLarsen næste år end Jenson Button, så er det dog Button, der er favorit i de to køreres direkte matchup. Danske Spil* giver således odds 1,65, hvis Button slutter bedre end Magnussen i Rusland, mens der er odds 2,10 på, at danskeren får den bedste placering.