BetXpert har fundet de bedste odds på Floyd Mayweather – Logan Paul. Førstnævnte er kæmpe favorit, men begge kan se frem til at blive forgyldt af en pengeregn sjældent set mage.

Mandag morgen klokken 05.00 dansk tid mødes den tidligere professionelle mesterbokser Floyd Mayweather og YouTuberen Logan Paul i bokseringen. Bookmakernes har naturligvis ude med odds på Mayweather – Paul, og ikke overraskende er førstnævnte kæmpe favorit.

Kampen kommer til at udspille sig i Miami, Florida, på Hard Rock Stadium. Hvis ikke vi ser en KO eller TKO inden tid, får vi otte runders underholdning fra de to herrer. 

De bedste odds på Mayweather – Logan Paul

BetXpert har selvfølgelig fundet markedets bedste odds på Floyd Mayweather – Logan Paul. Du finder dem herunder.

Odds på Floyd Mayweather - Logan Paul (1X2) Højeste odds Bookmaker
Floyd Mayweather 1,12
Uafgjort 19,00
Logan Paul 10,00
Odds på Floyd Mayweather - Logan Paul (Draw No Bet) Højeste odds Bookmaker
Floyd Mayweather 1,05
Logan Paul 8,50
Odds på over/under 5,5 runder i Floyd Mayweather - Logan Paul Højeste odds Bookmaker
Over 5,5 runder 2,10
Under 5,5 rundr 1,65
Odds på knockoutspil til Floyd Mayweather - Logan Paul Højeste odds Bookmaker
Kampen slutter indenfor de første 60 sekunder? Ja 21,00
Bliver slået i gulvet og vinder: Floyd Mayweather 11,00
Bliver slået i gulvet og vinder: Logan Paul 41,00
Bliver slået i gulvet: Logan Paul 1,53
Bliver slået i gulvet: Floyd Mayweather 8,00
Minimum én af deltagerne bliver slået i gulvet: Ja 1,44
Minimum én af deltagerne bliver slået i gulvet: Nej 2,75

OBS: Odds er fra tirsdag den 1. juni klokken 15.28.

Odds på Mayweather - Logan Paul hos NordicBet

Bookmakernes Mayweather – Logan Paul odds viser os meget tydeligt, hvem der er favoritten. Mayweather giver således blot odds 1,12 hos bwin*. Dette alt imens at du får odds hos 10,00 på YouTuberen hos NordicBet*.

Floyd Mayweather – ubesejret mester

Floyd Mayweather er ikke nogen hr-hvem-som-helst indenfor boksning. Den tidligere professionelle nævemand har i alt udkæmpet 50 professionelle kampe i sit liv. Alle er vundet, heraf 27 på knockout. 

Seneste kamp for den 44-årige mand fra Michigan ligger imidlertid tilbage i 2018. Her mødte han den japanske kickbokser Tenshin Nasukawa nytårsaften i en opvisningskamp. Ved den lejlighed spildte Mayweather ingen tid, da han vandt på teknisk knockout allerede i første runde. 

Seneste professionelle kamp finder i 2017. Her nedlagde han MMA-kæmperen Conor McGregor i tiende runde og fik dermed sin sejr nummer 50. 

Oddset på Mayweather mere end indikerer, at årene uden boksning ikke bliver nogen hindring for ham. Mayweathers odds er i den meget lave ende for at sige det mildt. 

Floyd Mayweather

Nationalitet: Amerikaner
Født: 24. februar 1977
Højde: 173 centimeter
Rækkevidde: 183 centimeter
Antal professionelle kampe: 50
Record: 50-0 (27 sejre på knockout)

Logan Paul – to kampe på cv’et

Modstanderen er den 26-årige YouTuber Logan Paul. Han er mest af alt kendt for at gøre sig til foran et kamera og fortælle spændende ting til sine 23 millioner abonnenter. 

Paul er dog ikke fuldstændig uden erfaring med at agere i ringen. Han har nemlig to kampe på cv’et; én, der er kategoriseret som professionel, og én, der er kategoriseret som en opvisningskamp. 

Begge gange har det været mod en anden YouTuber, nemlig KSI. Opvisningskampen, der ligger tilbage i 2018, endte uafgjort, mens KSI vandt returopgøret i 2019. 

Man kan vist roligt sige, at Logan Paul is punching above his weight  i denne kamp mod Mayweather. Odds 10,00 på Logan Paul hos NordicBet* vidner meget godt om dette. 

Hovedpersonen er dog ikke bleg for at melde ud, at han vinder kampen.

- Jeg har tænkt mig at slå ham (Mayweather, red.) ud og blive den største bokser på Jorden. Herefter trækker jeg mig tilbage og giver ikke Mayweather mulighed for en returkamp. Han har ikke en anelse om, hvem han skal op i ringen med, citerer SportingNews YouTuberen, som fortsætter:

- Han (Mayweather, red.) tror virkelig, at jeg er en YouTuber. Han tror virkelig, at jeg ikke er en rigtig bokser.

Om Logan Paul trodser alle odds og vinder eller ej, så kan han formentlig se frem til en kæmpe portion penge. I den førnævnte artikel fra SportingNews forlyder det, at han selv har estimeret en indtjening på 20 millioner dollars. Det svarer til 121 millioner kroner. 

Floyd Mayweather har snakket om en indtjening på helt op til over 600 millioner kroner. 

Logan Paul

Nationalitet: Amerikaner
Født: 1. april 1995
Højde: 188 centimeter
Rækkevidde: 193 centimeter
Antal professionelle kampe: 1
Record: 0-1