Sponsoreret indhold fra Danske Spil

I fredags ramte det danske landshold det hidtidige klimaks i Åge Hareides tid som dansk landstræner, da Polen blev sendt hjem med et 4-0-nederlag.

Dermed kan Danmark igen drømme om VM-deltagelse. For at komme så langt skal Armenien i første omgang besejres, og efter sejren i fredags ser det ud til, at det danske folk har massiv tiltro til, at landsholdet lykkes med at vinde i Yerevan mandag aften. I hvert fald hvis man tolker ud fra danskernes spiltendenser.

- Som det ser ud nu, så er der kæmpestor tiltro til landsholdet. Lige godt 90 procent af alle spil på 1X2-spillet er sat på Danmark. Det er sjældent set i de seneste år, at spilfordelingen har været så ensidig, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*.

- Hvis man kigger på Danmarks udebanestatistik for de seneste 11 kampe, så har de jo kun vundet én, den seneste mod Kasakhstan. Men i landsholdsbold skal man jo præstere i korte tidsperioder, og med en sejr over Polen i fredags er det jo et landshold fyldt med selvtillid, der stiller til start i Armenien, siger han.

- Vi tror også, at Danmark vinder kampen. Lige nu har vi odds 1,40 på Danmark som vinder af kampen. Vi har ganske simpelt et bedre hold, og det ser ud til, at der er flow i angrebsspillet. Danmark bør have mere kvalitet end armenerne, siger Peter Emmike.

Før kampen mod Polen kunne man i øvrigt få odds 4,00 på, at Danmark kommer til VM. Det odds er efter sejren faldet til odds 2,70. Danmark er dog stadig favorit til at misse slutrunden – det får man nemlig odds 1,40 på.

- Vi er tættere på VM, men der er stadig ting, der skal gå vores vej. De resterende kampe i gruppen skal vindes, og så skal vi måske også vinde mod en anden toer i playoff-kampene. Så vi er et stykke fra målet.

Tjek Danske Spils landholdsodds lige her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/international/outright