BET24.com har netop åbnet tre royale væddemål, og ifølge det danskejede betting firma er der næsten ingen tvivl om, at Mary føder tronfølge-parrets førstefødte i 2005.

Overrasker Frederik og Mary med et barn allerede i 2004 kan man hente 7 gange pengene, mens et barn i ”favorit-året” returnerer 600 kr. for en plovmand. Venter Mary og Frederik til 2006 eller senere, kan man få sine penge igen fem gange.

Mens BET24’s odds managers er sikre på året, er der naturligt større tvivl om kønnet på Marys førstefødte. BET24 satser dog på at den førstefødte er en prins, hvilket honoreres med 1,80 i odds. Bliver det en prinsesse gi’r det odds 1,90.

- Kronprinsens forlovelse med Mary Donaldson er et populært samtale-emne i mange kredse i Danmark. Som det største privatejede danske betting-selskab vil vi meget gerne lave væddemål på det der vedrører danskerne, siger selskabets administrerende direktør Holger Kristiansen, som en forklaring på de royale væddemål.

BET24 har også lavet et spil om, hvor mange gange Dronning Margrethe nævner populære Mary Donaldson i Nytårstalen. For at det tæller i nedennævnte væddemål skal navnet Mary nævnes.

Nævnes navnet Mary 0 gange i Dronningens nytårstale: Odds 2,75
Nævnes navnet Mary 1 gang i Dronningens nytårstale: Odds 2
Nævnes navnet Mary 2 gange i Dronningens nytårstale: Odds 3,95
Nævnes navnet Mary 3 gange i Dronningens nytårstale: Odds 10
Nævnes navnet Mary 4+ gange i Dronningens nytårstale: Odds 30

Se odds på dronningens nytårstale.