Uge 37 i OddsXpert-konkurrencen (præmier på 700 og 300 kr): Fem tips - alle fuldtræffere - mellem tirsdag og lørdag var nok til sejren

Mandag er typisk en af de dage i løbet af ugen hvor flest må blive hjemme fra arbejde pga. "sygdom". At mandagspjæk også kan overføres - med succes endda - til OddsXpert blev bevist i denne uge.

"Bayliss" tog ugesejren med et overskud på 9,28 enheder for de fem tips han placerede mellem tirsdag og lørdag - alle fem tips, afsluttet med AGF-sejr over HB Køge, gik hjem og så kunne der holdes søndagsfri mens andre kunne kæmpe om andenpladsen. Ugesejren belønnes med 700 kr. indsat på en Sportingbet-konto.

Andenpladsen i den forgangne uge tog "hvl007" sig af med 8,55 enheders overskud efter fem pletskud og to missede tips. Ugen blev afsluttet flot med rigtige bud på ugens sidste fire dage, herunder Blackburns overraskende 4-3-sejr over Arsenal lørdag, som blev belønnet med odds 4.

Præmievindere, uge 37

Nr. 1: 700 kr (indsættes på Sportingbet-konto): Bayliss - 9,28 points

Nr. 2: 300 kr (indsættes på Sportingbet-konto): hvl007 - 8,55 points

Vinderne får en mail fra BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned

Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence (og den snart overståede marts-månedskonkurrence) på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det

Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 5 bedste deltagere med henholdsvis 1.200, 800, 500, 300, og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.