BetXpert har fundet de bedste odds på opgøret Manchester United – Manchester City. Du finder desuden også trupnyt og spilforslag nederst i artiklen.

OBS: Vores Premier League-ekspert Fønix har et spilforslag ude på kampen. Det kan du finde på forsiden eller læse lidt mere om nederst i denne artikel.  

Denne lørdag byder på noget af en lækkerbisken i Premier League. Der er nemlig lokalbrag mellem Manchester United og Manchester City. Sidstnævnte har revanche til gode, da de tabte med 0-2 i det seneste møde, som også var på Old Trafford.

Ingen af holdene fik den ønskede start på Premier League-sæsonen, men de seneste resultater peger i den rigtige retning for begge mandskaber. Oddsene på kampen indikerer imidlertid, at Manchester City har de bedste chancer for at løbe med de tre point denne weekend.

For nye spillere: Få odds 10 på enten United- eller City-sejr 

  • Gå til LeoVegas.dk og opret konto
  • Spil maksimalt 50 kroner pre-match på enten United- eller City-sejr
  • Du får vist dit boostede odds, hvis du ender med at vælge det korrekt udfald af opgøret
  • Der er ingen omsætningskrav i forbindelse med kampagnen

Få dit oddsboost hos LeoVegas lige her

De bedste odds på Manchester United – Manchester City

Herunder finder du de bedste odds til Premier League-storkampen mellem Manchester United og Manchester City. Kampen fløjtes i gang lørdag klokken 18.30 og kan følges på TV3+. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Manchester United 4,50
Uafgjort 4,35
Manchester City 1,81
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,68
Under 2,5 mål 2,34
Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,68
Nej 2,38
Målscorerspil Højeste odds Bookmaker
Edinson Cavani scorer 3,55
Marcus Rashford scorer 4,00
Bruno Fernandes scorer 3,65
Harry Maguire scorer 16,00
Gabriel Jesus scorer 2,55
Kevin De Bruyne scorer 3,05
Raheem Sterling scorer 2,80
John Stones scorer 21,00

OBS: Odds er fra fredag den 11. december klokken 12.17.

Odds på Manchester-derbyet hos Onsidebetting

Selvom Ole Gunnar Solskjær har fået skovlen under Pep Guardiole i tre ud af de seneste fire opgør, så holder bookmakernes odds stadig de lyseblå som favoritter. Oddsene indikerer dog også, at vi meget vel kan forvente at se begge mandskaber komme på måltavlen. 

Manchester United – hjemme skidt, ude bedst

Det må have været en flok meget slukørede Manchester United-spillere, der tirsdag aften røg ud af Champions League. De skulle blot sørge for ikke at tabe på udebane mod RB Leipzig, så var avancementet sikret. ”De Røde Djævle” var dog bagud med 0-2 allerede efter 12 minutter og 0-3 efter 68 minutter. 

Selvom englænderne fik reduceret to gange, kunne de ikke nå at rette op på den dårlige start. Champions League-exittet var en realitet. Holdet havde bestemt heller ikke gjort det nemmere for sig selv ved at tabe mod Paris Saint-Germain i næstsidste spillerunde. 

Dermed lå Ole Gunnar Solskjærs spillere, som de havde redt. Det gør de også i Premier League, hvor de indtager 6.-pladsen. En forfærdelig start på sæsonen med nederlag på 1-3 hjemme mod Crystal Palace og 1-6 hjemme mod Tottenham var langt under forventningerne. 

Faktisk skulle Manchester United bruge hele fem forsøg på at få den første Premier League-hjemmesejr i hus. Det skete via en 1-0-gevinst mod West Bromwich Albion. Sejren mod WBA kom som et led i en god Premier League-periode for holdet. Det har således vundet de seneste fire kampe. Heraf har tre af dem dog været på udebane, hvor man har været bedst i sæsonen. Fem sejre i fem kampe gør Manchester-holdet til rækkens p.t. bedste udebanehold. Senest gik det ud over West Ham, som blev besejret med 3-1.

Nu er de så tilbage på Old Trafford, hvor statistikken siger 1-1-3 3:10. Bestemt ikke imponerende. Håbet for Ole Gunnar Solskjær må være, at han får mere gang i sin topscorer og talisman, Bruno Fernandes, hjemme på Old Trafford. Portugiseren har scoret syv gange i ligaen, hvoraf de fem har været på udebane. Hertil kommer, at alle hans fire assists har været på fremmed græs.

Den røde del af Manchester kan uanset hvad håbe, at de fortsætter stimen i de indbyrdes møder. Her har de vundet de seneste to gange og tre ud af de seneste fire. 

For nye spillere: Få odds 2,00 på over 0,5 mål i Manchester-derbyet 

  • Gå til Betfair.dk og opret konto med promokoden ZFBK1D
  • Spil maks. 300 kroner på over 0,5 mål i Manchester United - Manchester City inden kampstart
  • Det forhøjede odds vil blive pålagt dit spil efter kampens afslutning
  • Du får din indsats retur, hvis spillet går hjem
  • Din gevinst på spillet bliver udbetalt som et freebet, der skal placeres hos Betfair Sportsbook* til minimum odds 1,50

Få dit oddsboost hos Betfair

Manchester City – formen er fin

Manchester City er modsat deres bysbørn sikkert videre i Champions League. Og selvom holdet blot ligger nummer syv i Premier League, er resultaterne faktisk ikke så ringe, som man først skulle tro det. 

Holdet har spillet ti kampe og har vundet de fem. I de fem kampe, hvor de ikke har vundet, er der imidlertid kun ét resultat, som skiller sig meget negativt ud. Det er naturligvis 2-5-blamagen hjemme mod Leicester. 1-1 ude mod Leeds og West Ham er naturligvis heller ikke drømmeresultater for en klub som Manchester City. Det er dog, hvad der kan ske i en så tæt liga, som Premier League nu engang er. 

1-1 hjemme mod Liverpool var selvsagt heller ikke, hvad man havde håbet på. Man skal dog huske på, at ”The Reds” måske er verdens bedste hold p.t. Derfor er uafgjort mod dem ikke den store skam, selv ikke på hjemmebane. Et 0-2-nederalg ude mod Tottenham kan ske for selv de bedste. 

Ergo er der isoleret set ikke mange helt utilgivelige enkeltstående resultater, der er skyld i den øjeblikkelige 7.-plads. Der har blot været for mange middelmådige resultater, når man ser det i et større perspektiv. Og det har kostet i tabellen, hvor man lige nu har seks point op til 1.-pladsen. Dog med en kamp i baghånden. 

Skal man vinde Premier League, er der imidlertid ikke plads til for mange middelmådige resultater og ”det kan ske for selv de bedste”-nederlag. Det kræver som oftest, at man vinder mere kontinuerligt, end det har været tilfældet for Manchester City i begyndelsen af sæsonen. 

Vinder de denne kamp, vil det ikke blot være en flot og eftertragtet skalp. Det vil også være deres tredje Premier League-sejr på stribe.

Trupnyt til Manchester-derbyet

Manchester Uniteds to offensivspillere Anthony Martial og Edinson Cavani er begge tvivlsomme til opgøret. Umiddelbart er der størst håb for uruguayaneren, men vi må vente lidt endnu og se, hvad der sker. 

Marcus Rashford har ondt i den ene skulder, men insisterer på at spille, selvom det vil gøre lidt ondt

Midtbanemanden Fred var ude med karantæne mod RB Leipzig og var henvist til bænken i kampen mod West Ham. Han kunne meget vel være tilbage i startopstillingen til denne kamp.

Måske Ole Gunnar Solskjær får svært ved at vælge mellem Luke Shaw og Alex Telles på venstre back. Brasilianeren har dog gjort det godt i englænderens fravær, så Telles må nok være favorit til at snuppe pladsen. 

Bud på Manchester United-opstilling (4-2-3-1):
De Gea; Telles, Maguire, Lindelöf, Wan-Bissaka; Fred, McTominay; Rashford, Fernandes, Greenwood; Cavani 

Hos Manchester City er Sergio ”Kun” Agüero tilbage efter en skadeperiode. Han fik de sidste 25 minutter i midtugens Champions League-kamp mod Marseille. Her scorede han til 2-0. Alligevel har Pep Guardiola været ude at slå fast, at denne kamp kommer for tidligt for argentineren til at starte inde. 

Eric Garcia og Ilkay Gündogan forventes begge at være med i truppen, men det er endnu ikke bekræftet. 

Bud på Manchester City-opstilling (4-2-3-1):
Ederson; Mendy, Dias, Stones, Walker; Gündogan, Rodri; Foden, De Bruyne, Sterling; Jesus

Spilforslag til Manchester United – Manchester City

BetXperts Premier League-ekspert Fønix er ude med et spilforslag til Manchester United – Manchester City. Han har fundet værdi i 2-tallet til odds 1,81 hos 888sport*.

Manchester United - Manchester City: 2-tal til odds 1,81 hos 888sport*

Fønix skriver følgende i sin indledning til spilforslaget:

"xG taler som oftest sit tydlige sprog, når det kommer til City, men det bekymrer sjældent United, der sidste sæson vandt begge opgør i ligaen. Men i år har United godt nok været svingende, og de kommer direkte fra en kæmpe fiasko i Tyskland."

Du kan læse hele spilforslaget her.

Spl på Manchester City-sejr hos 888sport