Mandag er der rivalopgør på Old Trafford mellem to mandskaber, der har fået en dårlig sæsonstart. Det ene værre end det andet. BetXpert bringer her en optakt til Manchester United - Liverpool med dertilhørende odds. 

Manchester United har fået en mareridtsstart under Erik ten Hag, og i seneste runde ude mod Brentford var det decideret pinligt. 4-0 til Brentford. Dét blot efter første halvleg. I anden halvleg skulle David de Gea ikke hente bolden ud af netmaskerne, men efter to kampe står Manchester United med nul point på kontoen, en målscore på 1-6 og en 20.-plads i tabellen. Av for en start, ten Hag. 

I vores optakt til United - Liverpool har vi taget en snak med Manchester United-fan Rasmus Dines, der har sæsonkort til Old Trafford. Vi har også interviewet Fønix, der er Premier League-ekspert her på BetXpert. 

Odds på Manchester United – Liverpool
Herunder kan du se de bedste odds på Manchester United – Liverpool. Premier League-kampen fløjtes i gang på mandag klokken 21.00, og du kan følge den direkte på TV3+ og Viaplay. Michael Oliver dømmer opgøret. 

Odds på Manchester United - Liverpool (1X2) Højeste odds Bookmaker
Manchester United 5,60
Uafgjort 4,70
Liverpool 1,65
Odds på Manchester United - Liverpool (over/under mål) Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,52
Under 2,5 mål 2,63
Odds på Manchester United - Liverpool (begge hold scorer) Højeste odds Bookmaker
Ja 1,60
Odds på Manchester United - Liverpool (målscorerodds) Højeste odds Bookmaker
Mohamed Salah scorer 2,20
Luis Díaz scorer 3,00
Cristiano Ronaldo scorer 3,10
Harvey Elliott scorer 4,50
Bruno Fernandes scorer 4,50
Marcus Rashford scorer 5,20
Jadon Sancho scorer 6,50

Odds på United - Liverpool er senest opdateret fredag den 19. august klokken 11.06.  

BetXperts Premier League-ekspert Fønix har ikke stor fidus til Liverpool, men han understreger, at det også kan ende med endnu en storsejr til Klopps mandskab. Du kan herunder se en spiltanke til United - Liverpool fra Fønix. 

Manchester United +1: Odds 2,33

Fønix har ikke den helt store fidus til Liverpool, og han forventer en kamp, hvor Klopps tropper igen kan komme i problemer:

"Som flere af de andre kampe i begyndelsen af denne sæson er den svær at spå om. Tager man højde for Liverpools skadeproblemer, og at United ikke har evnerne til at være spilstyrende, og derfor uagtet om de vil det eller ej, ender med at true på kontraen, så forventer jeg en kamp, hvor Liverpool igen kan komme i problemer.

Man United +1.0 til 2,33 kan måske godt lugte af værdi. Men det kan også være en kamp med ketchup-effekt og dermed en afklapsning af United igen igen."

Fønix tror som nævnt, at Liverpool godt kan komme i problemer i mandagens kamp, særligt fordi man er ramt af mange fravær. 

- Fans af begge klubber må være nervøse for denne kamp ud fra de første to kampe. United-fans fordi det hele er, ja, hvordan siger man det egentlig pænt? United-fans må være ængstelige for, hvad ten Hag gør. Liverpools fans må også være bekymrede, fordi presset er enormt, og alt andet end tre point vil give dem en følelse af, at mesterskabet definitivt er tabt.

- Liverpool spiller som altid heavy metal, men er ramt af en masse fravær. Selvom United ser svage ud, forventer jeg ikke en gentagelse af 0-5-fadæsen fra sidste år, fortæller Fønix.

- Liverpool er ramt af en del skader og fravær. Hvordan tror du, at Klopp vil løse det?

- Spillemæssigt ville tabet af Núñez ikke være katastrofalt, hvis ikke Jota var dømt ude og Firmino meget tvivlsom. Uden de tre kan Salah rykke ind som 9'er, som han har gjort før. Díaz kan også, som han gjorde efter Núñez' udvisning. Og det rejser flere spørgsmål. Vil Klopp starte med både unge Elliott og Carvalho? Elliot har gjort det godt på midtbanen, hvor Thiago, Jones og Oxlade-Chamberlain er fraværende, og Henderson er i spillemæssige kvaler.

- Elliott kan dog tage højre angrebsside, hvis Salah rykker ind på 9'eren. Carvalho kan omvendt tage venstre kant. Han havde et par skud mod Crystal Palace, men er lidt rå. Og Carvalho kan være brugbar fra bænken.

- Derudover er der problemer i forsvaret med skader til Konaté og Matip. Bliver det Phillips eller Gómez? Og ak, på midten mangler som nævnt Thiago, Jones og Oxlade-Chamberlain. Det samtidig med, at Hendersons niveau ikke har været højt de to første kampe. Min forudsigelse med Liverpool som mestre må siges at se ret skør ud lige nu og her, lyder det fra Fønix. 

- Hvordan tror du, at ten Hag vil gribe kampen an? 

- Oh dear. Rangnick opgav sit system efter få kampe, og det vil lyde som en falliterklæring, hvis ten Hag gør det samme. Omvendt må ten Hag vel overveje Solskjærs til tider succesfulde tilgang mod topholdene: kontrabold. Det fik Palace point på, og United har spillerne til at kunne gøre det samme her. Det er pest eller kolera, for ten Hag vil nok få kritik, uanset hvad han vælger. Medmindre United vinder, selvfølgelig, siger Fønix. 

Foto: MANAN VATSYAYANA AFP

Rasmus Dines: "Jeg forventer en ret komfortabel sejr til Liverpool"

Manchester United-fan Rasmus Dines er ikke optimistisk på sit holds vegne i mandagens rivalopgør. Faktisk tror han, at Liverpool henter endnu en sejr på Old Trafford, og sker det, vil det være tredje Liverpool-sejr på stribe på Uniteds hjemmebane. 

- Man plejer at sige, at de her kampe lever deres eget liv. Det er et derby, og det er på Old Trafford, men Manchester United har ikke slået Liverpool i Premier League siden 2018, så jeg forventer ikke en United-sejr. Jeg forventer faktisk en ret komfortabel sejr til Liverpool, siger Rasmus Dines og fortsætter:

- Måske ikke en 5-0'er som sidste gang, de spillede på Old Trafford, men jeg kunne godt forestille mig, at det bliver 3-1 eller 2-0 til Liverpool. Jeg tror bare, de har mere klasse, et bedre system og bedre spillere på de fleste pladser. 

- Også selvom Liverpool er uden et par faste navne?

- Det er klart, at det gør kampen lidt mere åben, hvis man kigger på, at de har nogle skader hist og her, men Manchester United mangler også bare kvalitet på mange pladser, og de er skrøbelige mentalt i øjeblikket. Det så man mod Brentford, og hvis ikke United får en god start, og hvis ikke de kommer foran, så har jeg simpelthen svært ved at se dem få et brugbart resultat, fortæller Rasmus Dines og uddyber:

- Liverpool har jo masser af kvalitetsspillere som Mohamed Salah, Trent Alexander-Arnold og Luis Díaz, der kan skabe chancer. Uniteds chance ligger i, at det er på Old Trafford, hvilket giver et eller andet håb, og at det netop er rivalopgøret mod Liverpool, giver altid noget ekstra. 

- Jeg har en forventning om, at Liverpool også vil ud og bevise sig, eftersom de også kommer ind som et såret dyr. Jeg tror ikke, det bliver en nedslagtning, men jeg tror, det bliver en komfortabel sejr til Liverpool.

 - Du skrev på Twitter forleden, at du ikke tror, at United har ramt bunden endnu. Kan du prøve at uddybe?

- Man kan sige, at det selvfølgelig også var skrevet lidt i affekt, da vi lige havde tabt 0-4 til Brentford, og man kan mene, at det er bunden, men jeg synes egentlig bare, at det seneste halve år har man troet, at bunden var nået, men det har jo vist sig ikke at være tilfældet. 

- Og hvis man kigger på de sidste 20 kampe i Premier League og tog stillingen derfra, så har United faktisk vist nedrykningsform. Jeg tror ikke, at United rykker ned, men jeg tror, at der kan gå lang tid, før de kommer i gang i denne sæson. 

- Man troede måske, at sjettepladsen fra sidste sæson var bunden, men jeg tror, at den her sæson kan blive meget værre, og jeg tror faktisk, at United kan ende uden for top-10, lyder det modløst fra Rasmus Dines. 

Bud på startopstillinger

Manchester United: De Gea - Dalot, Varane, Maguire, Shaw - McTominay, Eriksen - Sancho, B. Fernandes, Rashford - Ronaldo 

Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Gomez, van Dijk, Robertson - Elliott, Fabinho, Milner - Salah, Firmino, Díaz 

Manchester United er formentlig stadig uden Anthony Martial til kampen her. Franskmanden har misset de første par Premier League-kampe grundet en skade. Når Martial at blive klar, er det ikke utænkeligt, at han starter på toppen for United. 

Liverpool må undvære Thiago, Darwin Nuñez, Joël Matip, Diogo Jota, Ibrahima Konaté, Alex Oxlade-Chamberlain og måske også Roberto Firmino. Bliver Firmino klar, så starter han formentlig inde. 

Casemiro-rygtet

Det tyder på, at Manchester United snart forstærker sig med en spiller, der utvivlsomt vil kunne løfte niveauet på Uniteds midtbane. Brasilianeren Casemiro, der har været i Real Madrid siden 2013, meldes på vej. Han har vundet alt, hvad der er værd at vinde, med den spanske storklub, og i mange år har han været blandt de bedste i verden på sin position.

Rasmus Dines har dog blandede følelser, hvad angår den potentielle Casemiro-transfer.

- Der er ingen tvivl om, at en spiller som ham vil forstærke midtbanen. Men jeg er ikke fan af at hente en 30-årig spiller, som har vundet alt, som måske kommer til United, fordi han kan få fordoblet sin løn, siger Rasmus Dines og fortsætter:

-  Så jeg er ikke fan af, at de går efter ham, men omvendt; alt, hvad United gør i øjeblikket, det skriger af desperation. Selvom Casemiro vil være en klar forstærkning, så er det en meget farlig handel i og med, at han har den alder, han har.  

- Der er risiko for, at han om to-tre år er fuldstændig udbrændt, og så kan du ikke komme af med ham. Men det er klart, hvis United får en spiller som ham, vil det kunne hjælpe på midtbanen, men jeg tror ikke, det løser alle problemer.