BetXperts optakt til Manchester United – Liverpool indeholder odds, trupnyt og bud på startopstillinger. Premier League-braget spilles søndag klokken 17.30. 

Her får du BetXperts optakt til Manchester United – Liverpool. Optakten indeholder ikke mindst trupnyt og bud på startopstillinger. Manchester United svinger en hel del for tiden, alt imens at Liverpool fejer det meste modstand af vejen.

Nederst i denne Manchester United – Liverpool optakt finder du seneste trupnyt og bud på startopstillinger.

Odds på Manchester United – Liverpool

Herunder får du et overblik over markedets bedste odds på Manchester United – Liverpool. Premier League-kampen fløjtes i gang på søndag klokken 17.30, og du kan følge den på TV3+ og Viaplay. 

Odds på Manchester United - Liverpool (1X2) Højeste odds Bookmaker
Manchester United 3,15
Uafgjort 3,85
Liverpool 2,37
Odds på Manchester United - Liverpool (Asian handicap) Højeste odds Bookmaker
Manchester United (Asian 0) 2,30
Liverpool (Asian 0) 1,76
Odds på Manchester United - Liverpool (over/under mål) Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,68
Under 2,5 mål 2,46
Over 3,5 mål 2,60
Under 3,5 mål 1,58
Odds på Manchester United - Liverpool (begge hold scorer) Højeste odds Bookmaker
Ja 1,53
Nej 2,75
Odds på Manchester United - Liverpool (målscorerodds) Højeste odds Bookmaker
Cristiano Ronaldo scorer 2,40
Bruno Fernandes scorer 3,75
Marcus Rashford scorer 4,10
Scott McTominay scorer 9,00
Harry Maguire scorer 15,00
Mohamed Salah scorer 2,40
Sadio Mané scorer 3,05
Diogo Jota scorer 3,00
Roberto Firmino scorer 3,50
Virgil van Dijk scorer 10,00

OBS: Odds på Manchester United - Liverpool er fra fredag den 22. oktober klokken 10.52.

Odds på Man. United – Liverpool hos MarathonBet

Bookmakernes Manchester United – Liverpool odds fortæller en historie om, at Liverpool i den grad har overhalet United i de senere år. Holdet fra Beatles-byen er nemlig favoritter, selvom opgøret spilles på Old Trafford. Bedste odds på Manchester United er 3,15 hos 888sport*, mens du kan få odds 2,37 på Liverpool hos MarathonBet*. Bedste betaling på krydset er 3,85 ligeledes hos MarathonBet*

Se spilforslag til Manchester United - Liverpool længere nede i artiklen. 

Manchester United

Manchester United døjer p.t. med at finde rytmen og noget kontinuerligt godt spil. Dette vidner deres resultater i høj grad også om. Inden for de seneste fem kampe har de tabt hjemme mod Aston Villa, vundet hjemme mod Villarreal, spillet uafgjort hjemme mod Everton, tabt ude mod Leicester og senest vundet med 3-2 hjemme mod Atalanta. 

Sejren over Villarreal var på 2-1, og de tre point kom ikke just i hus via godt spil, men snarere qua nogle gode spillere. Ronaldo blev selvfølgelig helten, da han scorede det afgørende mål i tillægstiden. 

Onsdag aften var ”De Røde Djævle” atter i aktion i Champions League. Denne gang var det Atalanta, som var på besøg på Old Trafford. Italienerne gjorde utrolig ondt på englænderne i første halvleg, og der var intet at indvende mod udeholdets 2-0-føring. 

Efter pausen kom Ole Gunnar Solskærs hold imidlertid ud med en helt anden energi og optimisme og ikke mindst noget meget bedre spil. Atalanta var på hælene i store dele af anden halvleg, og det var derfor ikke ufortjent, at hjemmeholdet kunne hive en 3-2-sejr i land. Igen var det Ronaldo, som sørgede for det afgørende mål. 

Det hører dog med til historien, at Atalanta formentlig kunne have lukket kampen ved en god dobbeltchance til 1-3, men David de Gea stod i vejen for først Duván Zapatas og derefter Ruslan Malinovskys forsøg. 

Manchester United viste noget af den magi, som tryllebandt millionvis af fans i 90’erne og frem til Alex Fergusons stop i 2013, i anden halvleg, men det må stadig være bekymrende, at holdet ikke formåede at præstere bedre før pausen. Dette kombineret med de mildest talt svingende resultater på det seneste må gøre enhver United-fan nervøs frem mod dette opgør mod Liverpool. 

En 3-2-sejr over Atalanta er en udmærket optakt til storbraget, men der er bestemt plads til forbedringer og noget mere kontinuitet i den røde del af Manchester. 

Liverpool FC

Omvendt godt og stabilt kører det for Liverpool, som ikke har tabt i deres seneste 21 gældende kampe. Inden for de seneste fem kampe har de spillet uafgjort ude mod Brentford, vundet ude over FC Porto, spillet uafgjort hjemme mod Manchester City, vundet ude over Watford og senest vundet ude over Atlético Madrid. 

En stor del af æren for de flotte resultater skal ikke mindst tildeles Mohamed Salah. Ægypteren har spillet 11 kampe i sæsonen, hvor det er blevet til intet færre end 12 mål og fire oplæg. Yderst imponerende. Senest brillerede han med to mål i 3-2-sejren ude over Atlético Madrid.

Den tidligere AS Roma-spiller er så god for tiden, at flere eksperter nævner ham, når de skal udpege verdens p.t. bedste fodboldspiller. Han er flyvende, og får Manchester United ikke styr på defensiven inden på søndag, så kan vi meget vel se endnu et Salah-show. 

I Manchester United ville man nok ønske, at Salah var den ”eneste” bekymring, de skulle forholde sig til. Sådan forholder det sig imidlertid slet ikke. Sadio Mané er kommet i gang med målscoringen på sin venstrekant, og samtidig byder både Roberto Firmino og Diogo Jota sig til på spydspidspositionen. 

Selvom Liverpool har verdens måske bedste centerforsvarer i skikkelse af Virgil van Dijk, er det dog ikke et Liverpool-hold, som er umuligt at score imod. Man holdt godt nok nullet i den seneste Premier League-kamp ude med et svagt Watford-mandskab, men holdet har på det seneste lukket to mål ind mod Manchester City, AC Milan og Atlético Madrid. Hertil kommer, at de slap tre styk ind i 3-3-kampen ude mod Brentford.

Uniteds offensiv er bestemt ikke ueffen, hvorfor Liverpool også er nødt til at tage sig i akt i egne rækker, når de søndag gæster Old Trafford. 

Manchester United - Liverpool: spilforslag

BetXpert har et spilforslag ude til Manchester United - Liverpool. Det går ud på, at vi meget gerne skulle få minimum tre mål i kampen. Spilforslaget er leveret af eksperten Weberen.

Manchester United - Liverpool: Over 2,5 mål til odds 1,72 hos MarathonBet*

Weberen lægger ikke mindst vægt på, at begge hold har været involveret i mange målrige kampe hidtil i sæsonen, og at begge mandskaber har gode offensive spillere. 

Eksperten påpeger imidlertid også, at kampens vigtighed kan gøre, at det bliver en mere fysisk affære med mange høje bolde, hvilket ikke just taler for en målrig kamp

OBS: Markedets bedste odds er stadig hos MarathonBet*, men oddset er faldet til 1,68. Ifølge Weberen er der dog værdi ned til odds 1,61.  

Manchester United – Liverpool: trupnyt

Optakten forsyner dig også med den seneste trupnyt. Vi lægger selvsagt ud med hjemmeholdet, som har nogle spillere, der er tvivl om, hvor vidt de når at blive klar. 

Manchester United
Ole Gunnar Solskjær må atter se bor fra midterforsvareren Raphaël Varane. Herudover er Anthony Martial, Marcus Rashford og Fred alle tvivlsomme. Prognoserne lyder dog, at de forventes at blive klar. 

Bud på Manchester Uniteds startopstilling mod Liverpool (4-2-3-1):
de Gea; Shaw, Maguire, Lindelöf, Wan-Bissaka; Fred, McTominay; Rashford, Fernandes, Greenwood; Ronaldo

Spørgsmålet er imidlertid, om Paul Pogba kan få comeback i startopstillingen, efter at han var bænket mod Atalanta. Franskmanden kom ind efter 65 minutter, hvor han erstattede Scott McTominay. Herefter fik United scoret to ud af deres tre mål, hvilket taler til Pogbas fordel. Buddet fra BetXpert bliver dog, at den eftertragtede spiller får endnu en plads på bænken fra kampens start. 

Mason Greenwood startede inde mod Atalanta, men spillede ikke nogen brandkamp. Også han blev skiftet ud ved stillingen 1-2. Det bliver formentlig til endnu en startplads, men viser Greenwood ikke noget i kampens første 45-60 minutter, kan han meget vel forvente at blive skiftet ud til fordel for Jadon Sancho eller måske endda Jesse Lingard. 

Liverpool FC
Jürgen Klopp må klare sig uden midtbanemanden Thiago Alcântara samt Harvey Elliott. Curtis Jones er tvivlsom. 

Bud på Liverpools startopstilling mod Manchester United (4-3-3):
Alisson; Robertson, van Dijk, Matip, Alexander-Arnold; Milner, Henderson, Keita; Mané, Firmino/Jota, Salah

Det allerstørste spørgsmål hos Liverpool er velsagtens, hvilken af de to portugisisk-talende angribere den tyske manager vælger fra start. Diogo Jota har fået mest spilletid i sæsonen og har kvitteret med tre mål i ti kampe. Firmino scorede forleden hattrick ude mod Watford og står noteret for seks mål i otte kampe.