BetXpert har fundet de bedste odds til mødet mellem Manchester United og Liverpool. De to hold tørner sammen i weekenden i et vaskeægte FA Cup-brag.

Søndag klokken 18.00 mødes Manchester United og Liverpool på Old Trafford i FA Cuppen. BetXpert giver dig i denne artikel de bedste odds til opgøret. Du kan desuden også se trupnyt og bud på startopstillinger nederst i artiklen.

Manchester United og Liverpool har lige mødtes i Premier League. Her blev det til 0-0 på Anfield Road i Liverpool. Spørgsmålet er imidlertid, om vi ikke får lidt flere mål denne søndag, hvor der ikke nødvendigvis er meget at hente for nogle af holdene ved en 0-0-løsning.

Få 100 kroner cash bet hos Mr Green* på ugens Bet of the Week 

 • Gå til Mr Greens hjemmeside og log ind eller opret en konto - det tager under 5 minutter
 • Tilmeld dig kampagnen "Bet of the Week"
 • Gå til "Alt sport" og find "Mr Green* Specials"
 • Spil for præcis 100 kroner på det fremviste spil i "Bet of the Week"
 • Taber du dit spil, får du et cash bet på 100 kroner
 • Der er ingen gennemspilskrav på dit eventuelle 100 kroner cash bet
 • Bemærk, at du skal spille fra en Mr Green-app for at få del i tilbuddet
 • Kampagnen gælder fra den 1. januar til den 31. januar
 • Kampagnen er delt op i fire perioder, og hver spiller kan deltage én gang per periode. Se mere om dette herunder i "Yderligere vilkår".
 • Denne uges Bet of the Week er: Hjemmeholdet vinder, og begge hold scorer i Manchester United - Liverpool. Her får du odds 5,25, hvilket er et pænt stykke over Mr Greens normale odds, som er 4,70.

Hent tilbud hos Mr Green her

Manchester United – Liverpool: De bedste odds til storopgøret

Herunder har vi oplistet markedets bedste odds til FA Cup-kampen Manchester United – Liverpool. Ud fra bookmakernes odds er der en meget lige kamp i vente. Du kan i øvrigt se opgøret på 6’eren og Viaplay søndag klokken 18.00. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Manchester United 2,60
Uafgjort 3,75
Liverpool 2,65
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,80
Under 2,5 mål 2,06
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,68
Nej 2,30
Målscorerspil (Manchester United-spillere) Højeste odds Bookmaker
Marcus Rashford scorer 3,30
Anthony Martial scorer 3,45
Bruno Fernandes scorer 2,90
Edinson Cavani scorer 3,00
Paul Pogba scorer 7,00
Harry Maguire scorer 11,50
Målscorerspil (Liverpool-spillere) Højeste odds Bookmaker
Mohamed Salah scorer 2,63
Roberto Firmino scorer 4,35
Sadio Mané scorer 3,35
Takumi Minamino scorer 5,00
James Milner scorer 8,00
Andrew Robertson scorer 21,00

OBS: Odds er fra fredag den 22. januar klokken 11.59.

Spil på storkampen hos Onsidebetting

Bet365* er i skrivende stund markedsførende med deres odds på Manchester United-sejren. Odds 2.60 giver den britiske bookmaker. Det odds adskiller sig ikke meget fra Onsidebettings odds 2,65 på Liverpool-sejren. Ergo kan vi meget vel have endnu et tæt opgør i vente. 

Forhåbentlig får vi denne gang nogle mål. Her er Danske Spils odds 1,80 for over 2,5 mål i øjeblikket markedsførende. Ditto er Onsidebettings odds 2,06 for under 2,5 mål. 

På målscorerspillene bør du måske kigge Paul Pogbas vej. Franskmanden har været afgørende med to scoringer på det seneste, og spillet flyder generelt lettere fra den tidligere Juventus-spiller. Odds 7,00 hos 888sport* nærmer sig velsagtens noget spilbart.

Herudover er James Milner altid et frækt bud på en Liverpool-målscorer, såfremt han starter inde. Englænderen får muligvis lov fra 11-meter-pletten, skulle Liverpool tilkæmpe sig et straffespark. Starter han inde, er odds 8,00 hos ComeOn* måske et skud værd - særligt hvis det er en dommer, der er glad for at dømme straffespark. Dommeren er i skrivende stund endnu ikke offentliggjort. 

Manchester United – taber (næsten) aldrig for tiden

Kritikere vil mene, at det bestemt ikke altid er lige kønt, når Manchester United vinder for tiden. Man kan dog ikke tage fra ”De Røde Djævle”, at de bare vinder og vinder. I hvert fald er det efterhånden yderst sjældent, at de taber kampe. Dette særligt i Premier League, hvor de ikke har tabt en kamp siden den 1. november. 

I den mellemliggende periode har Ole Gunnar Solskjærs tropper spillet 13 Premier League-kampe uden at lide nederlag. Ti sejre og tre uafgjorte er det blevet til. Senest gik det ud over Fulham, som blev besejret med 2-1 på Craven Cottage. 

Ved den lejlighed spillede Paul Pogba endnu en god kamp for holdet, som p.t. indtager 1.-pladsen i Premier League. Ikke kun fordi han scorede et flot sejrsmål, men også fordi han spillede godt helt generelt. Faktisk har franskmandens formkurve været opadgående på det seneste, hvilket uden tvivl må glæde den norske manager og resten af holdet. 

Til gengæld spillede stjernen Bruno Fernandes ikke specielt godt mod Fulham. Han står tilmed uden mål ellers assist i fire kampe i streg nu. Det ligner ikke portugiseren. Spørgsmålet melder sig i forbindelse hermed, om Manchester United nogensinde får både portugiseren og franskmanden til at stråle på én og samme tid? Det vil i så fald gøre ”De Røde Djævle” til endnu større titelaspiranter, end de allerede er det.

Én ting er dog Premier League. Der er også andre turneringer, og her har klubben fra Old Trafford vist, at de bestemt ikke er usårlige. De tabte således de sidste to kampe af gruppespillet i Champions League. Dette betød et exit fra turneringen og en tur over i Europa League, hvor de skal møde Real Sociedad.

I Liga Cuppen blev Manchester City også for stor den mundfuld, da bysbørnene sejrede med 2-0 på Old Trafford den 6. januar. Spørgsmålet er nu, om Liverpool skal agere United-bøddel i FA Cuppen. 

Da de to hold mødte hinanden i Premier League den 17. januar på Anfield, var det et meget tæt opgør, som endte 0-0. Det var dog gæsterne, som havde de klart største chancer mod slutningen af kampen, og det havde bestemt ikke været tyveri ved højlys dag, hvis Ole Gunnar Solskjærs udvalgte havde snuppet alle tre point. 

Få et 49-kroners live freebet på kampen hos ComeOn*

 • Gå til ComeOn.dk og log ind/opret konto 
 • Spil 49 kroner pre-match til minimum odds 1,80 på Manchester United - Liverpool
 • Få automatisk et live freebet på 49 kroner til samme kamp
 • Kampagnen gælder for alle spillere med bopæl i Danmark

Hent tilbud hos ComeOn

Liverpool – ikke på sidste sæsons styrke

Det kører omvendt ikke helt på skinner for Jürgen Klopps Liverpool-mandskab. Der har ikke været lige så mange kampe i indeværende sæson, hvor man har spærret øjnene op over Liverpools spil og dominans, som det var tilfældet i fjor. 

Der har dog været lyspunkter som eksempelvis 7-0-sejren ude mod Crystal Palace og 5-0-sejren ude mod Atalanta som de måske mest oplagte kampe at nævne. Der har bestemt været flere gode kampe fra Liverpools side, men alt i alt virker det til, at de generelt lige mangler den sidste skarphed og tro på tingene i forhold til i fjor. De kommer ikke lige så let til sejrene længere. 

Dette afspejles meget tydeligt i tabellen. I sidste sæson, hvor de blev mestre på suveræn vis, endte de med 32-3-3 85:33 efter de 38 spillerunder. Efter 19 spillede Premier League-kampe i indeværende sæson viser tallene 9-7-3 37:22. Dette rækker til en foreløbig 4.-plads med seks point op til Manchester United.

Senest tabte Liverpool med 0-1 hjemme mod Burnley torsdag aften. Det skal dog siges, at spillere som Divock Origi, Oxlaide-Chamberlain og Xherdan Shaqiri fik chancen fra start ved den lejlighed. Mohamed Salah og Roberto Firmino blev begge skiftet ind efter 56 minutter og udgjorde hermed fronttrioen sammen med Sadio Mané i resten af kampen. Det ændrede dog ikke ved, at Ashley Barnes kunne score sejrsmålet på straffespark efter 82 minutter. 

Modsat denne søndags modstander så gjorde Liverpool en fin figur i Champions League-gruppespillet. Her gik de sikkert videre i gruppen med Ajax, Atalanta og FC Midtjylland. 

I Liga Cuppen røg de ud mod Arsenal efter 0-0 og efterfølgende straffesparkskonkurrence. 

Trupnyt og startopstillinger 

Manchester Uniteds centerforsvarer Victor Lindelöf er tvivlsom til opgøret. Herudover sidder reserverne Marcos Rojo, Brandon Williams og Phil Jones alle fortsat udenfor med skader. 

Bud på startopstilling (4-2-3-1):
Henderson; Telles, Maguire, Bailly, Wan-Bissaka; McTominay, Pogba; Rashford, Fernandes, Martial; Cavani

Hos Liverpool er forsvarsgeneralen Virgil van Dijk fortsat ude. Det er forsvarskollega Joe Gómez ligeledes, hvilket offensivspilleren Diogo Jota også er. Naby Keita og Kostas Tsimikas forventes heller ikke med på søndag, mens Joel Matip er tvivlsom. 

Bud på startopstilling (4-3-3):
Alisson; Robertson, Fabinho, Matip, N. Williams; C. Jones, Henderson, Milner; Minamino/Mané, Firmino, Salah