Onsdag gælder det sæsonens sværeste kamp for FCK. Modstanderen er Manchester City på Etihad i Champions League-gruppespillet. BetXpert bringer her forskellige odds på Manchester City - FCK.

22-årige Erling Haaland bliver bare ved og ved og ved. I weekenden lavede han hattrick for tredje hjemmebanekamp i træk i Premier League, og hvis Guardiola bringer ham fra start i onsdagens kamp mod FCK, kunne det tænkes, at han føjer endnu et til listen. 


Uanset hvad bliver det i hvert fald noget af en mundfuld for FCK og den nye træner Jacob Neestrup. Neestrup fik debut i søndagens hjemmekamp mod AGF, hvor Lukas Leragers enlige scoring sørgede for en god resultatmæssig start for ham som FCK-træner.

Manchester City - FCK: Få odds 2,00 på over 1,5 mål hos ComeOn* 

 • Gå til ComeOn.dk og log ind/opret en konto - det tager under 5 minutter
 • Spil på "+1,5 mål | Før 1,05 | Nu 2,00"
 • Klikker du på linket herovenover eller på den grønne knap nedenunder punkterne, kommer du direkte hen til spillet. Ellers finder du det her: 
  • Sport --> Scroll ned i menuen ude til venstre, til du kommer til "ComeOn* Episte Super-odds" --> Tryk, og spillet kommer frem
 • Maksindskud på spillet er 100 kroner 
 • Der er ingen omsætningskrav eller andet forbundet med tilbuddet

Få dit oddsboost her

Odds på Manchester City - FCK

Manchester City er enorme favoritter i onsdagens Champions League-kamp mod FCK, og det vil være en gigantisk sensation, hvis FCK rejser hjem til København med point i bagagen. 

1X2 Højeste odds Bookmaker
Manchester City 1,07
Uafgjort 16,00
FCK 50,00
Over/under 2,5 mål Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,26
Under 2,5 mål 4,10
Begge hold scorer Højeste odds Bookmaker
Ja 2,74
Nej 1,60
Spiller scorer Højeste odds Bookmaker
Erling Haaland scorer 1,36
Julián Álvarez scorer 1,76
Kevin De Bruyne scorer 2,43
Riyad Mahrez scorer 2,48
Phil Foden scorer 2,60
Bernardo Silva scorer 3,50
Andreas Cornelius scorer 8,00
Viktor Claesson 9,00

Odds er senest opdateret mandag den 3. oktober klokken 11.02.

Spil på Manchester City - FCK hos Bet365

Som det ses herover, så har bookmakerne Manchester City som enorme favoritter i onsdagens Champions League-kamp. 1,07 kan fås på City-sejren, mens FCK-sejr giver hele odds 50 hos NordicBet*.

Der er lige nu ingen spilforslag til City - FCK, men hvis du har lyst til at se spilforslag fra BetXperts ekspertpanel, finder du dem alle her

Manchester City og Erling Haaland brager bare derudad, og i weekenden gik det ud over rivalerne fra Manchester United, der blev besejret med 6-3. Erling Haaland stod som nævnt for tre af målene, men Phil Foden lavede også et hattrick i kampen. City er det eneste hold i Premier League, der endnu ikke har tabt i indeværende sæson, men de ligger ikke nummer et i tabellen. Det gør Mikel Artetas Arsenal, der har et point ned til Manchester City. 

FCK er langt fra at ligge nummer et i den danske Superliga, men i weekenden kom de en smule tættere på, da de hjemme vandt 1-0 over AGF i Jacob Neestrups første kamp som cheftræner for FC København.

Indskiftede Lukas Lerager blev som nævnt matchvinder i opgøret, og Lerager er nok med fra start i onsdagens kamp, da det mandag er kommet frem, at Carlos Zeca er ude resten af sæsonen. Zeca måtte bæres fra banen i weekendens kamp mod AGF. 

Mens de engelske mestre fra Manchester City laver masser af mål i både Premier League og Champions League, så kniber det for de danske mestre med at lave mål i sidstnævnte turnering, hvor de indtil videre ikke har scoret i gruppespillet, og det bliver unægteligt svært at ændre på den kedelige statistik i onsdagens kamp i Manchester.

To gange tidligere har Manchester City og FCK mødt hinanden, og de to møder fandt sted tilbage i februar 2009, hvor de tørnede sammen i Europa Leagues knockoutfase, og dengang sejrede City med samlet 4-3. Første kamp i Parken endte 2-2, mens City vandt returkampen med 2-1. 

Spil på Champions League og få et bonusbet til EL/Conference League 

 • Gå til Cashpoints hjemmeside og log ind/opret en konto - det tager under 5 minutter
 • Spil for præcis 50 kroner på aftenens Champions League
 • Det er tilladt at spille på pre-match, live, single, kombination, systemspil, multiway
 • Du får dit bonusbet, når du har sat dit kvalificerede spil
 • Freebettet skal bruge på denne uges Europa League og/eller Conference League

Få dit bonusbet her

Bud på startopstillinger

Manchester City: Ederson - Walker, Akanji, Aké, Cancelo - Rodri, Silva, De Bruyne - Foden, Haaland, Grealish

FCK: Ryan - Diks, Vavro, Khocholava, Kristiansen - Daramy, Lerager, Falk, Stamenic, Claesson - Cornelius

Det er ret svært at komme med bud på startopstillinger til denne kamp. Vil Guardiola spare nogle af nøglespillerne og give spilletid til reserverne i et tætpakket oktoberprogram? Det kunne tænkes, omend han nok også gerne vil sikre førstepladsen i gruppen, før han tænker i at spare for mange bærende spillere. 

Hos FCK måtte Zeca som nævnt bæres fra banen i søndagens kamp mod AGF, og en scanning mandag har vist, at den græske kaptajn har pådraget sig en alvorlig knæskade og er ude resten af sæsonen. Det skriver FCK på sin hjemmeside. Et stort tab for FCK og en klar svækkelse af holdet. Det er desuden uvist, om Rasmus Falk bliver klar. Også han måtte forlade banen med en skade i weekendens superligakamp. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår spiller Man City - FCK?

Manchester City og FCK mødes onsdag klokken 21.00 på Etihad.

Hvor kan man se City - FCK?

Du kan se kampen mellem Manchester City og FCK direkte på TV3+. Der er optakt fra klokken 19.30.

Livestream Manchester City - FCK: Hvor gøres dette?

Du kan streame City - FCK direkte hos Viaplay.