Tirsdag aften mødes Manchester City og Atlético Madrid på Etihad Stadium til den første af to Champions League-kvartfinaler. BetXpert bringer her udvalgte odds på Manchester City - Atletico.

Tirsdag aften sparkes de to første Champions League-kvartfinaler i gang. På Etihad mødes Manchester City og Atlético, og på Estádio da Luz mødes Benfica og Liverpool. 


I de to øvrige kvartfinaler mødes Chelsea - Real Madrid og Villarreal - Bayern. Her spilles første opgør onsdag aften med kickoff klokken 21.00. 

Det er første gang nogensinde, at Manchester City og Atlético Madrid mødes, men det er fjerde gang, at Pep Guardiola og Diego Simeone mødes i en kamp i deres trænerkarriere, og alle tre kampe har været tætte. Første møde mellem de to fandt sted i slutningen af februar 2012, og her sejrede Guardiolas Barcelona-hold med 2-1. 

Fire år senere mødtes de to store managere i Champions League-semifinalen. Guardiola denne gang som Bayern-manager. Kampen i Madrid endte 1-0 til Atlético på mål af Yannick Carrasco, og kampen i München endte 2-1 til Bayern, hvilket sikrede Simeones tropper billetten til finalen grundet reglen om udebanemål. De tre hidtidige kampe mellem Guardiola og Simeone har altså været resultatmæssigt tætte. Så er spørgsmålet, om det fjerde og femte møde bliver lige så tæt. 

Odds på Manchester City - Atletico

Herunder finder du de bedste odds på City - Atletico. Der er kampstart tirsdag aften klokken 21.00, og du kan se opgøret direkte på TV3Sport og Viaplay. 

Odds på Manchester City - Atletico (1X2) Højeste odds Bookmaker
Uafgjort 5,10
Atlético Madrid 10,00
Manchester City - Atletico odds (hvem går videre?) Højeste odds Bookmaker
Manchester City 1,25
Atlético Madrid 4,70
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,80
Manchester City - Atletico odds (begge hold scorer) Højeste odds Bookmaker
Ja 2,13
Målscorer i Manchester City - Atletico Højeste odds Bookmaker
Riyad Mahrez scorer 2,50
Raheem Sterling scorer 2,63
Bernardo Silva scorer 4,00
Luis Suárez scorer 4,50
João Félix scorer 6,50

Odds på City - Atletico er senest opdateret mandag den 4. april klokken 11.56.

Odds på City - Atletico hos Onsidebetting

Som det kan ses herover, har bookmakerne Manchester City som pæne favoritter i opgøret. Du kan få odds 1,40 på City-sejren, mens uafgjort giver odds 5,10 hos Unibet*. Atlético-sejr giver odds 10,00 hos Bet365*

BetXperts tipredaktør, Frank Pilantra, tror på City-sejren i tirsdagens opgør. 

Manchester City vinder kampen: Odds 1,40 

Tipredaktør Pilantra forventer en kamp, hvor City vil være dominerende på bolden, og Atlético vil gribe de 90 minutter resultatorienteret an blandt andet ved at forsøge at bremse Citys stærke kombinationsspil. Du kan læse Pilantras spiltanke i fuld længde her. 

Er du interesseret i at læse spilforslag fra BetXperts ekspertpanel, kan du se dem alle her

"Man bør aldrig afskrive Atlético"

BetXpert har interviewet Alexander Larsen, der er leder af den officielle norske Atlético Madrid-fanklub. Larsen var på Old Trafford, da Atlético spillede sig videre til Champions League-kvartfinalen i marts måned. Det var en uforglemmelig aften for nordmanden, der her sætter lidt ord på oplevelsen.

- Det var helt enormt. En aften, der vil blive husket for evigt blandt alle Atlético-tilhængere, der var til stede. Stemningen før, under og efter kampen var eventyrlig, og det er en oplevelse, jeg er evigt taknemmelig for, siger Alexander Larsen.

Nu gælder det så endnu et Manchester-mandskab for Atléticos vedkommende, og Alexander Larsen er optimistisk, omend han er klar over, det bliver vanskeligt for Atlético at besejre City samlet.

- Der er ingen tvivl om, at Manchester City er favoritter, men det er noget, Atlético Madrid kan lide. Atlético har gjort det før mod Guardiola, mod Liverpool i 2020 og man bør aldrig afskrive dette hold, fortæller Alexander Larsen og fortsætter:

- Men det er meget vigtigt at få et godt udgangspunkt, og fraværet af Giménez kommer til at blive mærket. 

Atlético har ikke tabt siden det skuffende hjemmebanenederlag mod Levante tilbage i midten af februar. Hvad er der sket med Atlético i de seneste uger i din optik?

- Det er et godt spørgsmål. Flere undrer sig. Men jeg tror, det er en del tilfældigheder, og at man har fået mere kontinuitet uden skader undervejs.

- Derudover har spillerne og Simeone talt om, at det var en samling efter netop dét nederlag, der har vendt situationen. De er nu videre, og João Félix og flere andre spillere har set strålende ud på det seneste, lyder det fra Alexander Larsen. 

Både Manchester City og Atlético vandt deres respektive ligakampe i weekenden. City besejrede Burnley med 2-0 på Turf Moor, mens Atlético slog bundproppen Alaves med 4-1 på hjemmebane. 

Fønix: Giménez' fravær kan ikke undervurderes

BetXpert har også spurgt Premier League-ekspert Fønix ind til kampen, og han er enig med Alexander Larsen i, at man aldrig kan afskrive Atlético.

Som Alexander Larsen siger, kan man aldrig afskrive Atlético Madrid. Det, der taler for Simeone og hans gladiatorer, er, at Atletico er eminente i kontrafasen, hvor City er "svagest". Det var sådan de slog Pep Guardiolas Bayern München-hold, siger Fønix og fortsætter:

- Og nu er Manchester City uden de to bedste i den fase; Kyle Walker og Ruben Dias. Førstnævnte er selvfølgelig klar til returopgøret, hvor Dias måske er mere tvivlsom. Og så er det på udebane, hvor Atlético kan luske sig til et godt udgangspunkt.

- Det, der taler imod - og der er selvfølgelig meget - er, at Giménez' fravær nok ikke kan undervurderes. Atléticos optur hang i høj grad sammen med uruguayerens tilbagevenden et par kampe før den nævnte Levante-kamp. Hans fravær betyder nok også, at Simeone må gå med en firebackkæde i modsætning til den trebackkæde, han har arbejdet lidt med, og som ville kunne give City problemer. Spurs og Wolves fx har givet City problemer med en trebackkæde, der ofte bliver til en fembackkæde, lyder det fra Fønix.

Bud på startopstillinger

Manchester CityEderson - Cancelo, Stones, Laporte, Zinchenko - De Bruyne, Rodri, Silva - Mahrez, Foden, Grealish

Atlético MadridOblak - Vrsaljko, Savic, Felipe, Reinildo - Llorente, Kondogbia, Koke, Lemar - Félix, Suárez

Manchester City må undvære skadede Rúben Dias og karantæneramte Kyle Walker til opgøret, mens Atlético er uden José María Giménez, Héctor Herrera og Yannick Carrasco.

Der er returopgør på Wanda Metropolitano onsdag i næste uge.