Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Kevin Magnussen fik en meget flot 5. plads i sæsonens andet løb i Bahrain. Holdkammeraten, Romain Grosjean, endte derimod helt nede på en 15. plads. I den samlede stilling har Kevin derfor 10 point, mens Grosjean er uden et eneste. Danske Spil* tror da også, at danskeren vinder det interne opgør.

-        Det afspejler sig naturligvis i oddset at Kevin Magnussen er favorit til at slutte foran Grosjean i den samlede stilling. Oddset på Kevin ligger på 1,25, mens du kan få dine penge hele 3,50 gange igen, hvis du tror på at franskmanden slår ham, fortæller oddsansvarlig hos Danske Spil*, Peter Emmike.

-        I sidste sæson sluttede Grosjean med 9 point foran Kevin i den samlede stilling. Nu har Kevin så et forspring på 10 point, og vi vurderer, at det er usandsynligt at Grosjean formår at indhente ham, siger Peter Emmike.

På søndag køres tredje løb i Kina, og her tror Danske Spil* også at der er flere point at hente til Kevin Magnussen.

-        Hass-teamet har været meget overbevisende i Formel 1’s opstart, og havde det ikke været for tekniske problemer i Australien, så havde de haft endnu flere point. Vi mener det er ret sandsynligt, at Magnussen ender i top 10 og som minimum får 1 point mere til den samlede stilling. Her er oddset 1,30. Vi er dog lidt mere skeptiske i forhold til en ny top 6 placering, hvorfor at oddset er 2,40.

Du kan se alle specials på Kevin Magnussen og odds på selve løbet i Kina her.