Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Kevin Magnussen kæmper i øjeblikket for sin Formel 1-fremtid, og det er en kamp, han kommer til at tabe. Det vurderer Danske Spil*, som ikke ser danskeren være en del af F1-feltet i 2017.

Er Kevin Magnussen i Formel 1 i 2017? Det spørgsmål er på alle danske Formel 1-fans' læber i disse dage, hvor sæderne i motorsportens fineste klasse frem mod næste sæson så småt er ved at blive besat.

Hos Danske Spil* er vurderingen, at Kevin Magnussen – for anden gang i sin korte F1-karriere – bliver forbigået af et team efter blot én sæson i bilen.

Danskerens nuværende team, Renault, har bekræftet, at de satser på tyske Nico Hülkenberg som en af teamets to kørere i næste sæson, og adskillige andre kørere er blevet sat i forbindelse med sædet i den anden gule racer.

- Flere kørere har større økonomisk opbakning fra deres bagland, end Kevin Magnussen har, og historien viser, at penge har en stor effekt i Formel 1. Det kan i sidste ende blive det, der sender Magnussen ud af Formel 1, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*.

- Med et par stærke resultater i de kommende løb kan han måske overbevise Renault-ledelsen eller andre F1-teams om, at de skal satse på ham, men som tingene ser ud lige nu, så hælder vi til, at han igen bliver forbigået, siger Peter Emmike.

Danske Spil* giver odds 1,90 til spillere, der tror, at Magnussen kører et F1-løb i 2017, mens oddset er 1,80 på, at han ikke stiller til start i et F1-GP i 2017.

Tjek Danske Spil* Magnussen Special lige her: https://danskespil.dk/oddset/motorsport/formel-1/formel-1-2017