Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

Fredag skal endnu en deltager forlade X Factor, og Danske Spil* ser en klar favorit i Mads Christian

Sidste uge i X Factor stod Remees gruppe ”The Competition” og Mette Lindbergs unge stjernefrø Mads Christian i Farezonen. Thomas Blachman blev derfor naturligt tungen på vægtskålen, og den karismatiske dommer valgte i sidste ende at sende duoen fra Nordjylland hjem til hovedlandet.

I denne uges udgave af X Factor skal deltagerne synge nutidens største radiohits. En kategori, man umiddelbart skulle tro, der ville ligge godt til Mette Lindbergs unge deltagere. Men det er ikke umiddelbart tilfældet, hvis man spørger oddssætterne fra Danske Spil*.

- Popdrengen Mads Christian er et stort talent med masser af charme, der nok skal skaffe ham en del stemmer fra de unge piger. Den 16-årige Gentofte-dreng var tæt på at ryge ud sidste fredag, og vi tror ikke, at han klarer sig igennem endnu et program. Dertil er de andre deltagere simpelthen for dygtige, siger Jan Trier fra Danske Spil*.

- Historikken i X Factor-programmerne viser, at når en deltager først én gang har stået i Farezonen, så er det overvejende sandsynligt, at det bliver til et exit den kommende uge, fortæller oddssætteren.

Stemmes Mads Christian ud fredag aften, giver Danske Spil* odds 1,90.

I den anden ende af skalaen finder man forhåndsfavoritterne Reem og søskende-duoen Embrace. Begge giver pengene 25 gange igen, hvis de bliver stemt ud.

- De to Angola-søstre fra Embrace har været bedst af samtlige deltagere i de sidste to programmer, og Reem har imponeret fra første dag. Det vil derfor være en meget stor overraskelse for os, hvis nogle af dem skulle ryge ud fredag, siger Jan Trier.

Spil på X Factor hos Danske Spil* her: https://danskespil.dk/oddset/underholdning/danmark/x-factor

X Factor – Hvem stemmes ud d. 11. marts?

Mads Christian                      odds 1,90

Clifforth & Hein                     odds 3,50

Andrew Murray                     odds 5,50

Alex                                     odds 7,50

Embrace                              odds 25,00

Reem                                  odds 25,00

X Factor – Hvem vinder?

Reem                                  odds 1,75

Embrace                              odds 2,50

Alex                                    odds 11,00

Andrew Murray                    odds 16,00

Clifforth & Hein                    odds 20,00

Mads Christian                     odds 28,00