Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Tyskland og Algeriet kunne ikke. Det samme gjaldt Argentina og Schweiz. Og USA og Belgien formåede det heller ikke.

At få netmaskerne til at blafre i 1/8-finalerne ved en VM-slutrunde er åbenbart ikke så nemt.

De tre sidste 1/8-finaler endte således alle uden mål i den ordinære spilletid. Men i de kommende VM-kampe kan det gå hen og blive rigtig givtigt, hvis kampene ender 0-0.

Danske Spil har nemlig sat odds på, hvor mange af de sidste otte kampe ved VM i Brasilien, der ender uden scoringer. Og hvis tendenserne fra 1/8-finalerne, hvor tre ud af otte kampe endte målløse i ordinær tid, fortsætter, så er der attraktive odds at hente.

Skulle mindst tre af de sidste otte VM-brag ende 0-0, så giver det pengene 22,00 gange igen.

- Vi tror, at alle fodboldfans har ærgret sig over, at der ikke er faldet flere mål i de seneste VM-kampe. Men vi er ret sikre på, at det bliver en enlig svale. Selvom de tre sidste kampe i 1/8-finalerne endte uden scoringer, så har vi svært ved at se det samme gentage sig i den resterende del af slutrunden, siger Lasse Erdmann, oddssætter hos Danske Spil.

Danske Spil vurderer, at det et mest realistisk med enten én eller to kampe uden scoringer i den ordinære tid. Det udfald giver odds 1,70, mens det giver pengene 2,10 gange igen, hvis slutrundens sidste 0-0 kamp er spillet.

Hvor mange 0-0 kampe kommer der i VM’s sidste otte kampe:
0: Odds 2,10
1-2: Odds 1,70
3 eller flere: Odds 22,00

Find spillet hos Danske Spil.