Sponsoreret indhold fra Danske Spil

De færreste havde før sæsonen forventet at se Lyngby i topkampen efter 14 spillerunder. Det er de ikke desto mindre, og Danske Spil* tror, de bliver i top seks.

Oprykkerne fra Lyngby har imponeret alt og alle i denne sæson. Efter 14 spillerunder kæmper de med om top tre-placeringerne i stedet for bundplaceringerne, og præstationerne i den seneste måneds tid har været så solide, at Danske Spil* nu har ændret holdning til Lyngbys chancer i denne sæson.

Spillere kunne før sæsonen hente odds 7,50 på, at Lyngby sluttede i top 6 og kom i slutspillet i Superligaen. Det odds er nu nede i 1,70, mens spillere får pengene to gange igen på, at Lyngby ender uden for top seks.

- Lyngby har virkelig set skarpe ud på det seneste, og vi forventer at se dem blive en del af mesterskabsslutspillet, når det starter i foråret, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*.

- De har virkelig imponeret med sejre mod AaB, Brøndby, FC Midtjylland og sidste sæsons sølvvindere fra SønderjyskE. David Nielsen har formået at sætte sit Lyngby-hold godt op til Superligaen. De kommer til chancer og ser solide ud defensivt, så vi ser ingen grund til, at de pludselig skulle løbe ind i en lang stime af nederlag og sætte deres forspring over styr, siger Peter Emmike.

Og hvad så med Lyngby i top 3? Det spil giver nu pengene fem gange igen hos Danske Spil*.

Lyngby har hentet 16 point ud af 18 mulige i de seneste seks Superliga-kampe, og så har de oven i købet også holdt nullet fem gange i samme periode. En imponerende bedrift af oprykkerne, som pludselig befinder sig fire point over stregen, der skiller mesterskabsslutspil fra nedrykningsslutspil.

Se Danske Spils Lyngby-Specials og masser af andre Superliga-spil lige her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/danmark/superligaen?intcmp=oddset_venstre_menu_superliga