Bolden er rund og alt kan ske... Man kender sangen, men ind i mellem forekommer det faktisk. Det sensationelle sker!

Skagens pokalgevinst mod Brøndby i 1987 er et legendarisk eksempel. Det samme med Færøernes pragtkamp og 1-0-sejr mod Østrig i Landskrona i 1990.

Helt op på de nagler kommer vi ikke med det der skete i Champions League-kvalifikationsrunden onsdag aften. Men sensationelt var det.

Dudelange, et hold fra Luxembourg, gik videre til næste runde! At et hold fra Luxembourg går videre, er usædvanligt i sig selv (vist ikke sket siden 1963...), men måden det skete på, er ganske simpelthen utrolig.

Dudelange havde tabt 0-1 hjemme til bosniske Zrinski. Og i returkampen havde alle forventet, at de dygtige bosniske teknikere ville sætte det hele godt og grundigt på plads. Men luxembourgerne klarede 0-0 indtil 90. minut.

Så faldt scoringen - men IKKE til Zrinski. Dudelange scorede og fremtvang dermed forlænget spilletid. Fair nok, det er hvad der kan ske, men det kan man IKKE sige om det videre forløb. For i den forlængede spilletid scorede Dudelange tre gange og gik altså videre med en samlet score på 4-1. Fantastisk!

I anden kvalifikations-runde skal Dudelange møde østrigske Rapid Wien. En stor mundfuld - men man skal ikke undervurdere The Dude!