Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Vild med Dans er i fuld gang, og i det 3. show er Lucy Love oddssætternes favorit til at ryge ud.

I sidste uge var det Emil Thorup, der måtte lade livet som deltager i Vild med Dans, efter han var i omdans med musikeren Lucy Love. Netop Lucy Love er oddssætternes favorit til at ryge ud af denne uges Vild med Dans, og det er der en særlig grund til, forklarer Peter Emmike Rasmussen, der er oddsansvarlig i Danske Spil*.



”Lucy Love er vores favorit til at ryge ud af Vild med Dans i denne uge til odds 1,80. Hun stod i omdans i sidste uge, og statistisk set plejer det at betyde, at hun med al sandsynlighed ryger ud. Derudover kunne det tyde på, at hun ikke har populariteten med sig, da hun faktisk danser bedre end nogen af de andre deltagere,” siger Peter Emmike Rasmussen, og uddyber:



”Man ser ofte, at dem, der får færrest seerstemmer, er dem, der dansemæssigt ligger i midterfeltet, og bliver lidt glemt af seerne.”



I den anden ende af feltet er det Molly Egelind, der er favorit til at vinde Vild med Dans. Favoritværdigheden steg yderligere efter det første show.



”Molly Egelind har det rette mix af popularitet og danseevner. Hun har danset virkelig godt, og man kan også se, at hun er vant til at optræde, og det smitter af på hendes dans. Derfor er hun vores favorit til at vinde samlet til odds 2,70,” siger Peter Emmike Rasmussen.



Molly Egelind jagtes dog af et stærkt outsiderfelt, der bl.a. føres an af skuespilleren Esben Dalgaard.



”Han er en outsider, og lige nu førsteudfordrer til Molly Egelind, hvor en sejr til ham giver pengene 5,50 gange igen. Hans evner på dansegulvet overraskede os faktisk, for han har selv fortalt, han er født med en klumpfod, og derfor havde vi i starten ikke så stor tiltro til ham, men det har han i den grad modbevist,” siger Peter Emmike Rasmussen.

Vil du spille på Vild med Dans? Gør det her .