Kan Island fortsætte deres charmerende resultatjagt, og kan Portugal og Belgien komme tilbage på sporet? De svar får vi nok besvaret denne EM-lørdag...

En ny dag lurer i EM-turneringen. Belgien med Lukaku, Hazard og Kevin de Bruyne skal i kamp, og det samme skal Cristiano Ronaldo og Portugal. Ingen af parterne var vildt gode i deres første gruppekamp.

Island skal spille mod Ungarn, og selvom det måske ikke lyder som det mest interessante opgør på papiret, så er det en kamp mellem to hold, der kom ganske godt fra start i deres første runde.

Vi har samlet et overblik over lørdagens EM-program.

Kl. 15:00: Belgien - Irland (DR1)

Belgien imponerede ikke i første runde, og levede i al fald slet ikke op til den massive hype, der var omkring mandskabet før turneringen. Nu skal de jagte revanche mod Irland, og her har Frank Pilantra et tip ude, hvor han spår få mål ved halvleg. Argumenterne er blandt andre:

  • Irland kommer sandsynligvis med en defensivt indstillet taktik, som kan være svær at nedbryde for belgierne - svenskerne kunne ikke for alvor.
  • Belgien har mange stærke offensive profiler som Hazard, de Bruyne og Lukaku, men det fungerede ikke for dem i den første kamp.

Kl. 18:00: Island - Ungarn (TV2)

Medie-darlingene fra Island hentede meget overraskende et point mod Portugal. Det var også overraskende, at Ungarn formåede at hentede alle tre point mod Østrig. Nu venter der en nøglekamp for begge hold, der håber at gå videre fra gruppespillet. Estadisticas har et tip på at Aron Einar Gunnarsson får kort i kampen, blandt andet fordi: 

  • Gunnarsson udviste en aggressiv spillestil i første kamp mod Portugal, hvor han gik til stålet.
  • Dommer Karasev er ganske kortglad, og Gunnarsson markerede sig for hele fem frispark i kampen.

Kl. 21:00: Portugal - Østrig (DR1)

Mens Island og Ungarn overraskede, så skuffede Portugal og Østrig. Gruppefavoritterne måtte nøjes med ét point mod Island, mens Østrig faldt helt sammen og tabte 0-2 til Ungarn. Begge hold skal forsøge at rejse sig i den sene EM-kamp. Estadisticas har kigget nærmere på kampen, og han tror på mål. Argumenterne lyder blandt andet:

  • Begge nationer fik et skidt udgangspunkt i den første kamp, og jagter således et resultat her. 
  • Begge nationer har stærke offensive profiler som Cristiano Ronaldo, Nani og Janko.