Søndag klokken 20.45 starter der to store kampe samtidig. Den ene er PSG - Lyon, og den anden er Juventus - AC Milan. BetXpert guider dig her til, hvordan du kan se PSG - Lyon og Juventus - AC Milan gratis.

PSG møder søndag aften Lyon hjemme på Parc des Princes, og mon ikke at Lionel Messi får sin første Ligue 1-kamp fra start her. Argentineren har stadig til gode at optræde på Paris' hjemmebane, men det kommer formentlig til at ske søndag, og du har mulighed for at se Messis hjemmebanedebut gratis. Du kan blandt andre livestream PSG - Lyon gratis hos bet365*.


Der er kampstart klokken 20.45 søndag på Parc des Princes. Begge mandskaber var i aktion i europæiske turneringer i midtugen, og her klarede Lyon sig væsentlig bedre end de dyre drenge fra PSG. Lyon vandt 2-0 ude mod Rangers i Europa League, mens PSG skuffende fik 1-1 ude mod Club Brugge. 

For nye spillere: Få odds 10 på Messi-mål mod Lyon hos LeoVegas* 

  • Gå til LeoVegas.dk og opret en konto - det tager under 5 minutter
  • Foretag en indbetaling
  • Spil maksimalt 100 kroner pre-match på et Lionel Messi-mål mod Lyon
  • Du får vist dit boostede odds, hvis du ender med at vælge det korrekt udfald af opgøret
  • Bemærk, at det ikke er tilladt at kombinere spillet med andre spil
  • Der er ingen omsætningskrav i forbindelse med kampagnen
  • Paris Saint-Germain - Lyon spilles søndag aften klokken 20.45

Få odds 10 på Messi-mål lige her

Livestream PSG - Lyon hos Bet365*

For at du kan livestreame PSG - Lyon gratis hos bet365*, kræver det først og fremmest, at du har en konto hos spiludbyderen. Hvis du ikke allerede har en konto hos dem, er det naturligvis gratis og problemfrit at oprette en.

Du klikker bare på den grønne knap herunder og følger herefter de simple instrukser for kontooprettelse. Det tager under fem minutter, såfremt du har NemID og eventuelt pas eller kørekort ved hånden. Derudover skal du være minimum 18 år for at kunne oprette en konto.


For at du kan livestream PSG - Lyon gratis hos en bookmaker, er det et krav, at du har penge på din konto, men det er nok at have bare én øre stående på kontoen, og så har du adgang til direkte billeder fra PSG - Lyon helt lovligt.

Det betyder samtidig, at du ikke behøver at spille på opgøret for at se med. Du skal dog have foretaget en indbetaling, og hos bet365* er minimumsbeløbet for indbetalinger på 50 kroner.

Find livestreamet til PSG - Lyon
Du finder livestreamet til Ligue 1-kampen mellem PSG og Lyon ved at trykke dig ind på kampen, som du ville gøre det, hvis du skulle oddse på den; i menuen ude til venstre under "Fodbold" --> "Frankrig" --> "Ligue 1". Ellers kan du også finde den i liveoddsmenuen, når kampen går i gang søndag aften klokken 20.45. 

Det er med andre ord meget nemt at se PSG - Lyon live, hvis du har en konto hos bet365*

Er du ny kunde hos bet365*, tilbydes du også en velkomstbonus på op til 1.000 kroner.  

Livestream Juventus - Milan gratis hos Unibet*

Samme tid på søndag spilles der også en stor kamp i den italienske Serie A. Her mødes Juventus og AC Milan på Allianz Stadium i Torino. Også den kamp er det muligt at livestreame gratis. 

Proceduren er i store træk den samme hos Unibet*. Hvis du ikke allerede har en konto hos den populære, svenske spiludbyder, er det heldigvis nemt, hurtigt og gratis at oprette en. 

Du klikker blot på den grønne knap herunder og følger de simple instrukser for oprettelse af en konto. Hvis du allerede har en konto hos Unibet*, klikker du blot på ”Odds”-menuen ovre til venstre og logger herefter ind, som du plejer. 

Livestream Juventus - Milan hos Unibet

Når du har oprettet dig hos Unibet*, skal du foretage en indbetaling for at kunne livestream Juventus – Milan gratis. Hos Unibet* er minimumsbeløbet for indbetalinger i øjeblikket på 40 kroner. Også her kan du gøre med de 40 kroner, hvad du vil; du kan spille for nogle af dem, eller du kan lade dem stå på din konto. Heller ikke Unibet* tager nogle af dine penge, når du livestreamer. 

Husk, at du som minimum skal være 18 år for at oprette en konto hos Unibet*. Hav desuden gerne NemID og eventuelt pas eller kørekort klar, når du skal oprette din konto. Det tager som regel under fem minutter, og så kan du være i fuld gang med at livestreame og/eller oddse. 

Ergo er det heller ingen sag at se Juventus - AC Milan live hos Unibet*.

Unibet* tilbyder også en velkomstbonus på op til 1.000 kroner

Få adgang til masser af gratis fodbold livestreams

Det er ikke kun PSG – Lyon, du gratis kan livestreame hos bet365* og Unibet*

Du kan også se gratis livestream af La Liga, Serie A, Bundesligaen, 2. Bundesligaen, Ligue 1, FA Cup, EFL Cup/Liga Cuppen i England, Coppa Italia, Copa del Rey, Premiership i Skotland, den portugisiske Primeira Liga, Jupiler League i Belgien, Æresdivisionen, Allsvenskan, sydamerikansk fodbold, Ekstraklasa i Polen og meget, meget mere. 

Er du mere til håndbold, kan du fx streame Champions League gratis. 

Odds på PSG - Lyon

Find her markedets bedste odds på PSG - Lyon.

Odds på PSG - Lyon (1X2) Højeste odds Bookmaker
PSG 1,35
Uafgjort 5,75
Lyon 9,00
Over/under-odds på PSG - Lyon Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,46
Under 2,5 mål 3,00
Begge hold scorer-odds til PSG - Lyon Højeste odds Bookmaker
Ja 1,71
Nej 2,30

OBS: Odds på PSG - Lyon er fra fredag den 17. september klokken 11.00.

Odds på PSG - Lyon hos Betfair Sportsbook