Et af weekendens helt store opgør finder sted på Giuseppe Meazza i Milano. De evige rivaler fra Inter og Milan mødes i runde 23 i Serie A, og selvom begge klubber har været langt fra tidligere tiders styrke i det forgange årti, så er rivalopgøret mellem de to klubber stadig en storkamp. Se her, hvor du kan livestreame kampen. 

Det er mange år siden, der har været dansk deltagelse i Derby della Madonnina, som rivalopgøret mellem Inter og AC Milan kaldes. Men dette vinters transfervindue har gjort det muligt, at vi får et derby at se med to danske profiler på hvert deres Milano-hold. Simon Kjær er som bekendt røget til Milan på en lejeaftale fra Sevilla, mens Christian Eriksen er skiftet permanent til Inter fra Tottenham. 

Få forhøjet odds på dansk scoring i Inter-Milan

  • Gå til MrGreen.dk og opret konto
  • Indbetal penge og spil for op til 50 kroner på danskerscoring i kampen
  • Få odds 15,00, hvis spillet går hjem
  • Gevinsten udbetales uden omsætningskrav

Hent tilbud hos Mr Green

Nedenfor kan du se nogle udvalgte odds på Derby della Madonnina. Du kan blandt andet finde spillerodds vedrørende Simon Kjær og Christian Eriksen. 

1X2 odds, Inter - AC Milan, Søn. 9. feb. 2020 kl. 20:45

Inter

Uafgjort

AC Milan

Over/Under odds, Inter - AC Milan, Søn. 9. feb. 2020 kl. 20:45 Linje: 2,5

Over

Under

Danskerodds på kampen

Landsholdskollegaerne Simon Kjær og Christian Eriksen kan stå over for hinanden på Giuseppe Meazza søndag aften. Nedenfor kan du se udvalgte odds på danskerne. 

Får Simon Kjær kort i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 3,30
Nej 1,28
Scorer Christian Eriksen i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 4,00
Scorer Christian Eriksen på frispark? Højeste odds Bookmaker
Ja 15,00
Leverer Christian Eriksen en assist i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 4,50
Nej 1,16
Scorer eller assisterer Christian Eriksen i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 2,70
Nej 1,40

Her kan du livestreame kampen

Det er muligt for dig at følge Derby della Madoninna hos Betfair* og Bet365*. Disse bookmakere har TV-rettigheder til begivenheden. På dansk flow-tv er det den nye TV 2 Sport X, der har rettighederne til kampen. Det er også muligt at se kampen på TV 2 Play. 

Livestreaming er populært, og du kan se Milano-derbyet ganske gratis. Det eneste, det kræver, er, at du har en konto hos en af de to ovenstående bookmakere, og at du har penge på kontoen. Det er dog nok at have bare én øre stående. Minimumsindbetalingen hos fx Betfair* er 100 kroner, og hos Bet365* er den blot 50 kroner. Som skrevet behøver du dog blot at have én øre stående på din konto for at kunne se Inter og AC Milan dyste om de tre point på Giuseppe Meazza. 

Sådan livestreamer du kampen

Hvis du ikke allerede har en konto hos eksempelvis Bet365*, er det nemt at få en. Du går bare til Bet365*, trykker på ”Opret konto” oppe i højre hjørne og følger derefter instrukserne. På under fem minutter kan du være klar til at livestreame rivalopgøret mellem Inter og AC Milan på god og lovlig vis.

Livestream kampen hos Bet365

Inter kæmper med om mesterskabet

Christian Eriksen har indtil videre spillet en enkelt kamp fra start for Inter. Det gjorde han i udekampen mod Udinese, hvor Inter vandt 2-0 på to mål af Romelu Lukaku i anden halvleg. En vigtig udesejr for de blå- og sortstribede. Contes mandskab kæmper nemlig med om mesterskabet i år. I skrivende stund ligger de tre point efter Juventus, der har været synonym med Scudettoen de seneste mange år. Hele otte år i træk har Juventus taget mesterskabet i Italien. De hungrer efter sølvtøj i Inter, og der har ikke været meget at juble over siden José Mourinho førte klubben til The Treble i 2010. 

Inter ligger toer i tabellen, mens Milan indtager rækkens ottendeplads hele 19 point efter rivalerne. Ifølge bookmakerne er Inter da også favorit til opgøret, og de har også mere på spil end Milan har, da de kæmper med om mesterskabet. Et rivalopgør taler dog ofte sit eget sprog, og det er nærliggende at tro, at Milan-spillerne vil gøre alt for at give en smule oprejsning til deres hårdtprøvede fans.

Om Derby della Madonnina bliver med dansk deltagelse, finder vi først ud af en times tid før kampstart. Eriksen gjorde ikke meget væsen af sig mod Udinese, men det må formodes, at Antonio Conte vil bringe sin danske stjerne fra start i Milano-derbyet. Simon Kjær var ude i Milans seneste kamp, men det bliver interessant at se, om han får pladsen ved siden af Romagnoli til kampen. 

BetXperts Mark Blucerchiato har et eksperttip på Derby della Madoninna, og han spår en sejr til Christian Eriksen og Inter. Læs mere om hans spilforslag her. 

Spilforslag: Inter - Milan: 1

Inter har hjemmebanefordelen og virker bedre spillende end Milan, som fortsat har problemer. Det er et derby, som ingen vil tabe. Milan kan grave sig ned, men Inter bør have flere strenge at spille på, og de skal helst vinde kampen, hvis man vil holde liv i drømmen om Scudettoen.