Søndag aften mødes Lyon og PSG på Parc Olympique Lyonnais i Ligue 1. BetXpert guider dig i denne artikel til, hvordan du kan se Lyon - PSG gratis.

De dyre drenge fra PSG fører Ligue 1 i sikker stil. De har hele 13 point ned til Nice og Marseille, og hele 22 point adskiller PSG og Lyon, der mødes i netop Lyon søndag aften. Du kan ikke se PSG's stjerner i aktion på dansk tv, men du kan til gengæld livestream Lyon - PSG gratis hos eksempelvis bet365*.


Der er kampstart søndag aften klokken 20.45 på Parc Olympique Lyonnais. Begge hold spillede 1-1 i deres seneste Ligue 1-kamp den 22. december. Lyon spillede 1-1 med Metz, mens PSG fik 1-1 ude mod Lorient. PSG fører som nævnt Ligue 1 suverænt og er godt på vej mod klubbens tiende mesterskab. Søndagens hjemmehold fra Lyon har derimod gang i en rigtig skidt sæson. De er placeret på en sølle 13.-plads med 24 point, og der er lang vej op til de europæiske pladser.

Livestream Lyon - PSG hos bet365*

For at du kan livestreame Lyon - PSG gratis hos bet365*, kræver det først og fremmest, at du har en konto hos spiludbyderen. Hvis du ikke allerede har en konto hos dem, er det naturligvis gratis og nemt at oprette en.

Du klikker bare på den grønne knap herunder og følger herefter de simple instrukser for kontooprettelse. Det tager under fem minutter, hvis du har NemID og eventuelt pas eller kørekort ved hånden. Du skal derudover være minimum 18 år for at kunne oprette en konto.


For at du kan livestream Lyon - PSG gratis hos en bookmaker, er det et krav, at du har penge på din konto, men det er nok at have bare én øre stående på kontoen, og så har du adgang til direkte billeder fra Lyon - PSG helt lovligt.

Det betyder samtidig, at du ikke behøver at spille på kampen for at se med. Du skal dog have lavet en indbetaling, og hos bet365* er minimumsbeløbet for indbetalinger på 50 kroner.

Find livestreamet til Lyon - PSG 
Du finder livestreamet til Ligue 1-kampen mellem Lyon og PSG ved at trykke dig ind på kampen, som du ville gøre det, hvis du skulle oddse på den; i menuen ude til venstre under "Fodbold" --> "Frankrig" --> "Ligue 1". Ellers kan du også finde den i liveoddsmenuen, når kampen går i gang søndag aften klokken 20.45. 

Det er med andre ord meget nemt at se Lyon - PSG live, hvis du har en konto hos bet365*

Er du ny kunde hos bet365*, tilbydes du også en velkomstbonus på op til 1.000 kroner.  

Odds på Lyon - PSG

Nedenfor kan du finde de bedste odds på Lyon - PSG. Ligue 1 på dansk tv er ikke en mulighed lige nu, da ingen har rettighederne herhjemme på nuværende tidspunkt, men som nævnt flere gange herover, så kan du livestreame Lyon - PSG gratis. 

Odds på Lyon - PSG (1X2) Højeste odds Bookmaker
Lyon 4,15
Uafgjort 4,33
PSG 1,90
Over/under-odds på Lyon - PSG  Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,50
Under 2,5 mål 2,75
Begge hold scorer-odds til Lyon - PSG Højeste odds Bookmaker
Ja 1,47
Nej 2,75

Odds på Lyon - PSG er senest opdateret fredag den 7. januar klokken 09.56.

Spil på Lyon - PSG hos Betfair Sportsbook