I aften klokken 20.30 spiller Danmark sin første kamp ved VM i kvindehåndbold i Spanien, hvor Tunesien er modstanderen. BetXpert guider dig her til, hvordan du får et Danmark – Tunesien livestream gratis og helt lovligt. 

BetXpert viser dig her, hvordan du får et gratis Danmark – Tunesien livestream. Det er meget nemt, og du kan være i gang med at streame på få minutter. 

Kort fortalt kræver det blot, at du har en konto hos bet365*. Så kan du streame Danmark – Tunesien gratis, lovligt og helt uden besvær. 

Det er faktisk ikke kun kampen Danmark – Tunesien, du kan livestreame. Du kan se alle kampe ved håndbold VM 2021 for kvinder, når du har oprettet en konto hos bet365*. Eneste krav er som nævnt, at du har penge stående på din konto, og én øre er altså nok. 

VM-åbningskampen for Danmarks vedkommende venter i aften mod Tunesien, og der er kampstart klokken 20.30. 

Livestream Danmark – Tunesien gratis hos bet365*

Hvis du gerne vil livestream Danmark – Tunesien gratis, er bet365* et godt sted at gøre det. Her kan du helt gratis streame alle kampe live fra VM 2021 i håndbold.

Det er meget simpelt at livestreame Danmark - Tunesien hos bet365*. Det kræver blot, at du har penge på din bet365-konto. Du behøver ikke at spille på kampen for at du kan streame kampe, men det er et krav, at du har penge stående på din konto for at kunne benytte deres gratis live streams. Én øre er som nævnt nok. 

Sådan livestreamer du Danmark – Tunesien

BetXpert viser dig her, hvordan du nemt og hurtigt kan få dit livestream til Danmark - Tunesien gratis. Det kræver blot, at du har en konto hos bet365*. Følg instrukserne herunder, og du kan være i gang med at streame på få minutter.

  • Gå til bet365's hjemmeside og klik på den gule knap "Opret"
  • Udfyld formularen med navn, adresse, e-mail og så videre.
  • Indbetal 50 kroner (minimumsbeløbet) eller mere
  • Hvis du tager imod tilbuddet om en velkomstbonus, er der helt op til 1.000 kroner at hente. Dette er dog frivilligt. 

Husk, at bet365* ikke tager nogle af dine penge, når du streamer. Det er blot et krav, at du har penge på din konto, og én øre er nok. 

Når du har oprettet en konto og lavet en indbetaling, er det blot at finde VM-kampen Danmark - Tunesien. Det gør du på helt samme måde, som hvis du skulle finde odds til kampen; dette enten via "Liveodds"-menuen øverst eller menuen ude til venstre, hvor du finder de forskellige sportsgrene. Når du har fundet kampen, klikker du blot på play-symbolet. 

Det er med andre ord nemt at streame Danmarks åbningskamp ved VM mod Tunesien på live stream, hvis du ikke har et flow-tv-abonnement. 

Live streaming af mange forskellige ligaer

Det er langtfra kun damehåndbold VM 2021, du kan live streame hos bet365*. Bookmakeren har et væld af internationale fodboldturneringer, som du også kan livestreame kvit og frit. Det drejer sig blandt andet om Serie A, La Liga, Ligue 1, Æresdivisionen, Allsvenskan, Belgiens Jupiler League og mange flere. 

Herudover kan du også se flere forskellige håndboldligaer. Ikke mindst Champions League. 

Danmark – Tunesien: Odds på kampen

BetXpert har også fundet de bedste odds på Danmark - Tunesien. 

Hvem vinder kampen (Handicap 14,0 mål)? Højeste odds Bookmaker
Danmark (-14 mål) 1,95
Tunesien (+14 mål) 2,40
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 53,5 mål 2,00
Under 53,5 mål 1,87
Over 54,5 mål 2,30
Under 54,5 mål 1,68

Danmark - Tunesien odds er senest opdateret torsdag den 2. december klokken 10.20.

Spil på Danmark - Tunesien hos Bwin

Danmark - Tunesien spilles torsdag klokken 20.30.

Hvis du gerne vil vide lidt mere om VM 2021 i damehåndbold, så kan vi anbefale dig at slå et smut forbi vores VM-optakt.

Se Danmark - Tunesien live i tv

Har du et flow-tv-abonnement, kan du se Danmark - Tunesien på TV 2's hovedkanal.