Her får du BetXperts optakt med odds til Liverpool – Villarreal. Foruden odds finder du i optakten et interview med Patrick Hoff Sonne, som ved alt, hvad der er værd at vide, om Villarreal. 

Villarreal overraskede alt og alle, da de ekspederede Bayern München ud af Champions League-kvartfinalerne. Nu skal de undertippede spaniere så op imod endnu en, på papiret, overmagt. Liverpool vandt sikkert samlet over Benfica i deres kvartfinaleopgør. 

Her i denne Liverpool – Villarreal optakt finder du de bedste odds på opgøret. Herudover får du også interview med Patrick Hoff Sonne; nærmere introduktion følger under oddsafsnittet. 

Odds på Liverpool – Villarreal

BetXpert har gjort det hårde arbejde og har fundet alle de bedste odds til Liverpool – Villarreal. Champions League-semifinalekampen spilles onsdag klokken 21.00 og kan ses på TV3+ samt Viaplay. 

Odds på Liverpool - Villarreal: 1X2 Højeste odds Bookmaker
Liverpool 1,31
Uafgjort 6,05
Villarreal 12,00
Odds på Liverpool - Villarreal: Asian handicap Højeste odds Bookmaker
Liverpool (-1,5 Asian) 1,90
Villarreal (+1,5 Asian) 2,01
Odds på Liverpool - Villarreal: over/under 2,5 mål Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,66
Under 2,5 mål 2,33
Odds på Liverpool - Villarreal: begge hold scorer Højeste odds Bookmaker
Ja 2,24
Nej 1,88
Odds på Liverpool - Villarreal: videre avancement Højeste odds Bookmaker
Liverpool 1,20
Villarreal 8,85
Odds på Liverpool - Villarreal: målscorerodds Højeste odds Bookmaker
Mohamed Salah scorer 1,82
Jordan Henderson scorer 9,50
Virgil van Dijk scorer 7,50
Arnaut Danjuma scorer 5,60
Daniel Parejo scorer 18,00
Raúl Albiol scorer 51,00

OBS: Odds på Liverpool – Villarreal er fra tirsdag den 26. april klokken 12.54. 

Bookmakernes odds på Liverpool - Villarreal fortæller os, at hjemmeholdet er store favoritter. Således er højeste odds på Liverpool blot 1,31 hos Marathonbet. Bedste odds på Villarreal er 12,00 hos ComeOn*. Er du mest til krydset, får du odds 6,05 hos Marathonbet.

Liverpool - velsmurt maskine

Jürgen Klopps Liverpool-mandskab stormer derudad og står med en god mulighed for at vinde The Treble: Premier League, Champions League og FA Cup. 

I Premier League, hvor der resterer fem spillerunder, er de blot ét point efter Manchester City. I FA Cuppen er de i finalen mod Chelsea. Og så har vi denne Champions League-turnering, hvor de er i semifinalen. 

Heldigvis for Liverpool er de kæmpe favoritter til at gå videre mod Villarreal. Dette skyldes ikke mindst holdets gode form. De rødklædte har således kun tabt én ud af deres seneste 26 kampe. Nederlaget kom hjemme mod Inter i ottendedelsfinalen. Her tabte Liverpool med 0-1, men det var til at leve med, da kampen i Milano var vundet med 2-0. 

Holdets største stjerne er Mohamed Salah. Han står noteret for otte mål i ti Champions League-kampe. Han har dog ikke scoret i de seneste tre kampe i turneringen, så næste mål må næsten være lige på trapperne? Formen er i hvert fald upåklagelig i Premier League, hvor han har leveret tre assists og scoret to mål i de seneste tre kampe. 

Er du lun på et Mohamed Salah-mål, får du det bedste odds hos Unibet*, som tilbuder odds 1,82. 

Patrick Hoff Sonne: 80-20 i Liverpool-favør

BetXpert-redaktionen tog kontakt til Patrick Hoff Sonne, stifter af den danske Villarreal-fangruppe VillarrealCF Danmark, for at få en idé om, hvad vi kan forvente af spanierne i opgøret. Villarreal-fanen er realist, men fremhæver alligevel klubbens gode europæiske resultater det seneste år. 

Liverpool er store favoritter til at vinde kampen – hvori består Villarreals muligheder for at overraske?

- Villarreals muligheder består i skarphed på de chancer, som de måtte komme frem til. Det er vigtigt, at holdet har tålmodighed – også selvom man skulle komme bagud med et mål eller to. 

- Når man har vundet Europa League sidste år og nu står i en Champions League-semifinale efter at have slået Juventus og Bayern München ud, har man naturligvis også muligheder for at avancere mod et hold som Liverpool.

Alligevel maner Villarreal-eksperten til besindighed og påpeger, at Liverpool er på et andet niveau. Vurderingen lyder på 80-20 i Liverpool-favør, men Patrick Hoff Sonne tilføjer, at spanierne lever fint med underdog-rollen. 

Kan godt forsvare i 90 minutter

Det er de færreste hold, der kommer til Anfield og dominerer Liverpool. Det er som regel hjemmeholdet, der bestemmer her. Men er det fodboldselvmord at pakke sig ned i 90 minutter på Anfield? Det spurgte vi Patrick Hoff Sonne om. 

- Villarreal har under Unai Emery vist, at de sagtens kan holde til at forsvare i 90 minutter – men de vil komme til muligheder selv, og her bliver skarpheden på de få chancer af største betydning. 

- Jeg håber, at Villarreal vil forsøge at tage noget initiativ. Om ikke andet, så i nærkampe og på dødbolde. Det er vigtigt at vise muskler. Jeg forventer ikke, at de, trods deres høje tekniske niveau, kommer til at have meget mere end 25 procent boldbesiddelse på Anfield.

Alt i alt vurderer Villarreal-eksperten, at ”Den Gule Ubåd” kommer med ”et naturligt, defensivt udgangspunkt” til denne svære udekamp.  

Tålmodighed og kynisme under Emery

Villarreals succes i Europa skal ikke mindst tilskrives træner Unai Emery, mener Villarreal-supporteren. 

- Unai Emery har skabt noget i den her trup; noget, der i europæisk sammenhæng er svært at sætte ord på. Selvom Villarreal – måske endda lidt ufortjent – kun ligger syver i La Liga, så er de et af de mest scorende hold og samtidigt et af de hold, der har lukket færrest mål ind. 

- I Europa er det, som om at holdet har en helt andet tro på tingene, og netop underdog-rollen og det at lære at være tålmodige og kyniske er et produkt af Emery. 

- Mod Juventus og Bayern München har dette været til at få øje på. For Liverpool ligger nøglen i at have respekt for, hvad Villarreal har udrettet det seneste halvandet år; dette formåede Bayern München ikke. Den tyske arrogance, som Bayern mødte op med, tror jeg, kostede dem videre avancement.

Slutteligt runder Patrick Hoff Sonne af med at pointere, at Villarreal kommer med friske ben til kampen. Det gør de, fordi den forgangne weekend, med undtagelse af FC Barcelona – Rayo Vallecano, var afsat til Copa del Rey-finalen mellem Real Betis og Valencia. 

Herudover mener stifteren af VillarrealCF Danmark også, at angriberen Gerard Morena kan blive klar efter at have siddet ude i den seneste kamp. Han kan blive et es i ærmet, lyder vurderingen. 

Liverpool - Villarreal: trupnyt og startopstillinger

Denne optakt til Liverpool - Villarreal byder selvfølgelig også på seneste trupnyt og bud på startopstillinger. Vi lægger ud med holdet fra Beatles-byen. 

Liverpool
Manager Jürgen Klopp har lidt tvivl om sin angriber Roberto Firmino, men skulle ellers have alle mand klar.

Bud på Liverpool startopstilling (4-3-3):
Alisson; Robertson, Dijk, Konaté, Alexander-Arnold; Thiago, Fabinho, Henderson; Díaz, Mané, Salah

Villarreal
Unai Emery må se bort fra Francis Coquelin og Alberto Moreno. Gerard Moreno er tvivlsom.

Bud på Villarreal startopstilling (4-4-1-1):
Rulli; Estupiñán, Torres, Albiol, Foyth; Trigueros, Parejo, Capoué, Pino; Celso; Danjuma