Afgørelsen på juli måneds OddsXpert konkurrence var mere eller mindre en formsag i denne omgang. Førstepladsen var bestemt langt før målstregen, men der var dog kamp om de sekundære placeringer.
Med koldt vand i blodet tog "Qviim" andenpladsen, foran sidste uges vinder "Mummies", mens "Wølle" og "hvl007" på trods af et par skidte finaledage lige holdt skindet på næsen på fjerde- og femtepladsen. Præmierne fordeler sig dermed således:

1 - 1.200 DKK: LILLEFAR 18,59 point
2 - 800 DKK: Qviim 17,80 point
3 - 500 DKK: Mummies 16,00 point
4 - 300 DKK: Wølle 15,07 point
5 - 200 DKK: hvl007 14,82 point

Alle vindere vil blive kontaktet direkte.

Ugekonkurrencen

Der var mange højoddsede udfald i den forgangne uges OddsXpert, og de dygtige tippere der forudså resultaterne høstede mange point. Denne omgangs vinder havde hele 1,32 point ned til andenpladsen, på trods af at have misset to spil i ugens løb. "Mummies" kan blandt andet prale af at have luret AC Horsens noget overraskende sejr over FC Midtjylland, samt Lyngbys lige så overraskende ene point mod OB. Totalt blev det til flotte 10,67 point for ugen!

For sin sejr belønnes "Mummies" med 500 DKK indsat på en Sportingbet konto!

I dag, torsdag, starter en ny månedkonkurrence, hvor der er dansk UEFA-deltagelse på programmet. Du kan deltage i konkurrencen her:
http://www.betxpert.com/oddsxpert

Deltagelse er såre simpel - og ganske gratis. Hver dag kan du på ovennævnte side finde tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.