Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

Hverken Danske Spils oddssættere eller Oddset-spillerne tror på dansk succes ved Eurovision 2016 i Stockholm

 

Torsdag aften skal popgruppen Lighthouse X bestående af Søren Bregendal, Martin Skriver og Johannes Nymark forsøge at synge Danmark videre fra semifinalen til lørdagens store finale ved Eurovision 2016.

Se vores Eurovision optakt - Her

Trioen strøg overraskende helt til tops ved det danske Melodi Grand Prix med sangen ”Soldiers Of Love og vandt dermed retten til at repræsentere Danmark ved Eurovision 2016 i Stockholm. Men på trods af den hjemlige succes og de stolte danske traditioner ved Eurovision-finalerne i Sverige, så tror hverken Danske Spils oddsættere eller Oddset-spillerne på endnu et dansk triumftog.

- Det danske bidrag ser ud til at få det svært i Eurovision-semifinalen på trods af, at 10 sange ud af i alt 18 går videre til finalen, siger Peter Emmike oddsansvarlig hos Danske Spil.

- Hvis Lighthouse X kommer i finalen, skal vi formentlig snige os med på yderste mandat, da det er et stærkt semifinalefelt, som Danmark er oppe imod. ”Soldiers Of Love” skiller sig i vores optik ikke nok ud til, at vi kan være sikker på stemmer fra de andre nationer. Danmark kan desværre ikke gøre sig de store forhåbninger om særlig mange ”nabostemmer”, udover Norge, så samlet set er vi ikke videre optimistiske på vegne af Lighthouse X, fortæller Peter Emmike.

Se odds og optakt til Eurovision semifinale 2019

Størstedelen af Oddset-spillerne tror heller ikke på, at Lighthouse X når frem til Eurovision 2016 finalen

- Hele 75 pct. af alle indskud kommer på, at Danmark ikke kvalificerer sig til finalen, mens kun hver fjerde indskudskrone kommer på et dansk avancement, fortæller Peter Emmike.

Det kan ses på oddsene på den danske sang. Går Danmark videre til finalen i Eurovision, får man odds 2,40, mens et tidligt dansk exit står til odds 1,50.

Tror man modsat oddssætterne og oddset-spillerne på dansk succes i Sverige, er der rigtig gode odds at hente.

- Spiller man på at Lighthouse X går i vinder-fodsporene på Brødrene Olsen og Emmelie de Forest og laver et hattrick i det svenske, får man som spiller pengene tilbage 70 gange. En Top 3-placering er odds 20,00 værd, mens en Top 10-placering 11-dobler indskuddet på Oddset, siger Peter Emmike.

Spil på Eurovision 2016 hos Danske Spil her: https://danskespil.dk/oddset/underholdning/international/eurovision-2016

Kvalificerer Danmark sig til Eurovision-finalen?

Ja                   odds 2,40

Nej                 odds 1,50

Vinder Eurovision 2016 – udvalgte odds:

Rusland          odds 2,00

Ukraine          odds 5,00

Frankrig         odds 7,50

Sverige          odds 14,00

Australien       odds 18,00

Malta             odds 25,00
Armenien       odds 28,00

Danmark       odds 70,00