Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

Søren Bregendal, Johannes Nymark og Martin Skriver vandt lørdag aften noget overraskende det danske Melodi Grand Prix, og dermed bliver det Lighthouse X, der med deres ”Soldiers of Love” skal forsvare de stolte danske Eurovision-traditioner i Sverige, når sangfinalen afvikles i Stockholm til maj.

Men på trods af den gode Eurovision-karma i det svenske, forudser Danske Spil, at Lighthouse X får mere end svært ved at gentage de seneste Eurovision-triumfer fra 2000 og 2013.

Odds på Europæiske melodi grand prix 2019

- ”Soldiers of Love” er en glimrende boyband pop-sang, som fænger ved første gennemlytning, siger oddsansvarlig Peter Emmike.

- Omvendt skiller ”Soldiers of Love” sig ikke ud fra mængden af pop-sange, og derfor forudser vi, at Danmark og Lighthouse X får vanskeligt ved at vinde Eurovision 2016 – på trods af at finalen afvikles i Sverige, fortæller oddssætteren.

- For det første skal vi kvalificere os til finalen via semifinalen for overhovedet at have chancen for at tage titlen. Det kan blive mere end svært, hvilket Anti Social Media måtte sande sidste år, hvor de netop røg ud i semifinalen. Vi spår, at ”Soldiers of Love” kommer i finalen, men at vinde eller komme i Top 3, ser meget svært ud, siger Peter Emmike.

Dansk finaledeltagelse står til odds 1,60, mens der er odds 10,00 for en Top 3-placering. Endnu en dansk Eurovision-triumf i Sverige 40-dobler indskuddet på Oddset.

Se odds og optakt til Eurovision semifinale 2019

Spil med på Eurovision 2016 hos Danske Spil her: https://danskespil.dk/oddset/underholdning/international/eurovision-2016

Eurovision 2016 – Vinder

Danmark, Lighthouse X                             odds 40,00

Danmark, Lighthouse X ender i Top 3         odds 10,00

Kvalificerer Danmark sig til finalen? Ja/Nejodds 1,60 / 2,20