Med blot 6,87 point - den hidtil laveste vinderscore - tog "pr0nking" førstepladsen i uge 27 i i OddsXpert-konkurrencen. I en uge næsten blottet for overraskelser var det nok at ramme plet med 6 ud af 6 tip med et gennemsnits-odds på 2,15. Et kryds til odds 3,0 var det vildeste sats fra "pr0nking" - og ugen blev sluttet af med søndagens sejr til franske Lens ude mod polske Lech Poznan, til odds 2,1.

For førstepladsen får "pr0nking" en præmie på 500 DKK, der indsættes på en Sportingbet-spillekonto. BetXpert ønsker tillykke og sender en mail med nærmere detaljer om præmiens udbetaling.

Hvis du også vil have muligheden for at vinde en præmie, skal du deltage i OddsXpert-konkurrencen på http://www.betxpert.com/oddsxpert - hvor der mandag tages hul på en ny ugekonkurrence og kampen om 500 DKK. Desuden uddeles præmier på hhv. 1500, 1000 og 500 kroner til månedens bedste OddsXperter.

Deltagelse er gratis - og simpelt. Det svære er at ramme de rigtige tegn...

Månedskonkurrencen i juli

I månedskonkurrencen for juli ligger "pr0nking" på sjettepladsen - med 6,87 point. Etter er "majamus" med 9,54... Men måneden er stort set lige begyndt, og alt kan ske!

I månedskonkurrencen er der som nævnt 3 præmier - på 1500, 1000 og 500 DKK - i modsætning til ugekonkurrencen, hvor kun vinderen får en præmie.

Husk, at OddsXpert-konkurrencen er gratis og ganske enkel - hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen. Det handler om dygtighed - og om mod...