Der har netop været lodtrækning i Champions League og FC København skal op i mod Chelsea med stjerner som Frank Lampard, John Terry og ikke mindst Didier Drogba.

Bookmakeren Ladbrokes er allerede ude med odds på hvorvidt FC København kommer videre til kvartfinalen. Chelsea er ikke overraskende favorit til odds 1.12, mens FC København giver odds 5.50 hvis det lykkes at sende de engelske mestre ud af Champions League.

FC København er da også overmatchet på papiret, men der vil helt sikkert være nogle spændende kampe i kampene. Hos bookmakeren Ladbrokes kan man blandt andet spille på om Mathias "Zanka" Jørgensen laver straffe på Didier Drogba, hvilket giver odds 15 gange pengene igen.

En anden interessant vinkel er selvfølgelig om Jesper Grønkjær får scoret mod sit gamle hold. Det vil helt sikkert være en stor motivationsfaktor i hans måske sidste sæson på højeste plan.

Anders Gøtje fra Ladbrokes marketing udtaler: "Der kan ikke være nogen tvivl om at Jesper Grønkjær vil gøre alt for at score mod sit gamle hold og som straffesparksskytte er det måske ikke et helt dårligt spil til odds 9.00 gange pengene igen."

Ladbrokes odds:

Hvem går videre?

FC København 5.50

Chelsea FC 1.12

Scorer følgende spiller i en af kampene mod Chelsea?

D. N'Doye 6.00

C. Satin 9.00

J. Grønkjær 9.00

M. Vingaard 15.00

Laver Mathias "Zanka" Jørgensen straffe på D. Drogba?

Ja 15.00

Alle spil kan findes her: Ladbrokes - Odds - Fodbold - Specials - FC København Specials