Der er noget ganske særligt over disse Madrid-brag. Lørdag går det løs igen, når Real Madrid tager imod Atlético Madrid på Bernabéu. Vi har set på oddsene.

Vi har været vidne til en række ultra-spændende og jævnbyrdige kampe mellem stjernebesatte Real Madrid og velorganiserede Atlético Madrid.

Real trak det længste strå i Champions League-finalen, mens Atlético løb afsted med et overraskende mesterskab. I sidste måned mødtes de to Madrid-mandskaber i den spanske Super Cup, og efter 1-1 på Bernabéu i den første kamp kunne Atlético tage Super Cup-trofæet med en 1-0 sejr efter en lynscoring fra den nye angriber Mario Mandzukic.

Og netop Mandzukic kan få en hovedrolle, hvis det skal lykkes Atlético at overrumple Real-rivalerne. I testkampen mod Cypern scorede Mario Mandzukic begge mål, da Kroatien tog en 2-0 sejr.

Det er dog Real Madrid, der tager favoritrollen i søndagens La Liga-kamp. Kongeklubben har forstærket sig med den tyske midtbanespiller Toni Kroos, VM-topscoreren James Rodríguez og så kan det også blive til debut for mexicanske Javier `Chicarito´ Hernández.

Alligevel måtte Real Madrid måtte indkassere et 2-4 nederlag, da de besøgte Real Sociedad i seneste spillerunde inden landsholdspausen. Den italienske manager Carlo Ancelotti må denne gang undvære højrebacken Carvajal, men den portugisiske superstjerne Cristiano Ronaldo der missede landskampsrunden for Portugal skulle nå at blive klar til det vigtige lokalbrag.

Lørdag 13. september kl. 20:00

Real Madrid
Uafgjort Atletico Madrid
1,70 3,80 5,50
Ladbrokes
Danske Spil
Unibet
Over 2,5 Scoringer 1,88
Betsafe
Under 2,5 Scoringer 1,95
Bet365

Se vores matchCenter til kampen og hold øje med ekspertanalyse.

Hvem kommer på måltavlen?

Det er igen Gareth Bale, Karim Benzema og Cristiano Ronaldo, som vi finder blandt favoritfeltet om at komme på måltavlen, men måske nogle af de nyankomne vil blande sig i målfesten denne gang.

Colombianske James Rodríguez scorede i 1-1 Super Cup-kampen mod Atlético på Bernabéu, mens vi endnu venter på første scoring fra Toni Kroos i Real Madrid-trøjen.

Den hurtige Chicarito får sandsynligvis en plads på bænken, men kan blive sendt i aktion, hvis Real-stjernerne ikke kan gennembryde den massive Atlético-forsvarsmur.

Hos Atlético Madrid har manager Diego Simeone - der forresten har karantæne i dette opgør - også været på markedet efter nye offensive stjerner. Udover Mandzukic er det lykkedes at hente den franske dribler Antoine Griezmann, og sammen skal de forsøge at udfylde målstøvlerne efter Diego Costa.

Udvalgte odds for Første Målscorer

Bedste odds Bookmaker
Cristiano Ronaldo 3,70
Unibet
Gareth Bale 6,00 Unibet
Karim Benzema 6,00 Unibet
Javier Hernández 6,25 Unibet
Mario Mandzukic 7,50 Unibet
James Rodríguez 8,00 Unibet
Antoine Griezmann 10,00 Unibet