Poker har i det offentlige forum i en menneskealder været synonym med mandehørm. Men nu har kvinderne stille og roligt begyndt at få øjnene op for fascinationen i verdens mest populære kortspil.

Nu præsenterer Ladbrokes, en af Europas til dato største ”womens only” pokerturneringer, European Ladies Championship,

Præmiepuljen er på hele 300.000 kroner og udover pengepræmien vil vinderen af turneringen også vinde en plads til en værdi af 140.000 kroner i Europas største pokerturnering nogensinde, nemlig Ladbrokes Poker Million der har en samlet præmiepulje på ca. 25 millioner kroner.

European Ladies Championship vil blive filmet i London den 7 og 8. maj 2006, hvorefter det vil blive vist som 6 programmer på Sky Sports og formentlig også på en dansk TV kanal.

Alle danske kvinder har chancen for at vinde en plads I European Ladies Championship via LadbrokesPoker.com, hvor der afholdes online kvalifikationer hver eneste dag.

Udover at man kan kvalificere sig online så afholder Ladbrokes sammen med Jubii PokerClub en poker turnering kun for kvinder på Charlottenlund Travbane onsdag d. 29. marts kl.17:30.

Det er gratis at deltage i turneringen. Vinderen af turneringen vinder en plads i Ladbrokes European Ladies Championship i London. Vinderen kan endda invitere en veninde eller kæresten med til London.

For at deltage I turneringen på Charlottenlund Travbane skal man gå ind på http://pokerclub.jubii.dk og melde sig til.

Turneringen finder sted i Golf i Lundens nye eksklusive lokaler på Travbanevej 10 i Charlottenlund. Kørselsvejledning kan findes på http://www.golfilunden.dk.