Kvindernes VM skydes igang denne søndag i Tyskland, og der er både noget at kigge og spille på.

I somre uden regulære EM- og VM-slutrunder er det ofte de unge spillere og kvinderne der får lov at udfolde sig, og søndag skydes VM i kvindefodbold igang i Tyskland.

Strukturen lyder på 16 hold (fire hold i fire grupper) og der er deltagelse fra nationer lige fra Brasilien, USA og Frankrig til Nordkorea og Ækvatorialguinea.

Danmark er ikke med, men det er til gengæld vores nordiske søstre fra Norge og Sverige.

Favoritterne

Tyskland er massive favoritter (bedste odds er 2,10 hos Betsson*), og dét med god grund. For det første har tyskerne hjemmebanefordelen - og kvindefodbold får faktisk en del fokus syd for den danske grænse - og for det andet råder man over et ganske solidt mandskab(!).

Tyskerne ligger nummer to på FIFA's verdensrangliste (kun overgået af USA) og har vundet verdensmesterskabet to af de fem gange landet har deltaget i turneringen.

USA og Brasilien (hhv. et og tre på verdensranglisten) følger lidt efter og giver 7 gange pengene igen (hos hhv. Ladbrokes og 888sport). Svensk kvindefodbold nyder også gode tider. Svenskerne er nummer fem i verden og giver odds 17 (bwin* bl.a.) for at tage titlen.

Japan og Canada er henholdsvis nummer fire og seks på verdensranglisten, men rangeres ikke så højt af bookmakerne, der giver pengene henholdsvis 26 og 51 gange igen skulle Japan eller Canada blive verdensmestre.

Kickoff søndag

I åbningskampen søndag kl. 15 tager Nigeria imod Frankrig i en kamp hvor franskmændene er massive favoritter (1,20), mens værterne fra Tyskland får besøg af Canada klokken 18. Tror man på overraskelsen kan der hentes helt op til odds 21 (Ladbrokes m.fl.) for den canadiske sejr.

Kig ind i vores Match Center for en komplet oversigt over kampe og odds: http://betxpert.com/matchcenter/fodbold/2011-06-26

 

Følg slutrunden i TV

Slutrunden har også fundet sin vej til TV-kanalerne og du kan således følge med fra sofaen.

DR HD, TV4 Sverige, norske NRK1 og NRK2 samt tyske ARD og ZDF sender direkte fra turneringen og der er derfor god mulighed for at kigge med.

For en komplet TV-oversigt, kig her: http://betxpert.com/tvguide/fodbold

Alternativt kan samtlige kampe streames i god kvalitet på nrk.no: http://nrk.no/1.7684294