Uge 14 i OddsXpert-konkurrencen (præmier på 700 og 300 kr): Tre tip var nok til at tage førstepræmien....

 

Luring af Inters overraskende nederlag til Schalke, Celtics to-målssejr over Hibernian og pointdelingen i Odense søndag var nok til at tage sejren i uge 14 af BetXperts OddsXpert-konkurrence. Ugens vinder "brandbilj" afgav blot tre tip i ugens løb, men ramte plet på dem alle, hvilket sikrede ham en samlet score på 8,05 point for ugen. Denne præstation belønnes med 700 kr. indsat på en Sportingbet-konto.

På konkurrencens sidste dag overhalede "brandbilj", via 1-1 i kampen mellem OB og Brøndby, den hidtidige førsteplads, "stub0007", som havde satset på en Sønderjysk sejr over FC Nordsjælland - en kamp, der som bekendt endte 0-2. "stub0007" holdt sig dog akkurat på andenpladsen med sine 6,63 points - 0,08 points flere end "swobstar" på tredjepladsen. Andenpladsen belønnes med 300 kr. indsat på en Sportingbet-konto.

Præmievindere, uge 14

Nr. 1: 700 kr (indsættes på Sportingbet-konto): brandbilj - 8,05 points

Nr. 2: 300 kr (indsættes på Sportingbet-konto): stub000 - 6,63 points

Vinderne får en mail fra BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned

Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence (og den snart overståede marts-månedskonkurrence) på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Vi er endnu på det tidlige stadie i april måned, så det er ikke for sent at være med i kampen om månedspræmierne!

Så nemt er det

Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 5 bedste deltagere med henholdsvis 1.200, 800, 500, 300, og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.