Sponsoreret indhold fra Danske Spil

I niende runde af Superligaen er der storopgør på MCH Arena, hvor Ulvene tager imod Løverne fra FCK. Spørger man Danske Spils kunder, så tror de på en udesejr.



- 60% af vores kunder har spillet på en FCK-sejr. Oddset ligger på 2,25, så det vil sige, at vi vurderer der er omkring 45% chance for at FCK vinder. Vores kunder er derfor mere optimistiske på en udesejr, end hvad vi er, fortæller oddsansvarlig hos Danske Spil*, Peter Emmike.



- Det er måske lidt overraskende, fordi i 2018 har FCM og FCK mødt hinanden tre gange, og alle gangene har midtjyderne vundet. De sidste 12 gange FCK har været på besøg på MCH Arena, så har de blot vundet tre gange. Statistikerne taler derfor imod en sejr til FCK.



- Når det er sagt, så har FCK jo haft en rigtig god start på indeværende sæson. De har fire point mere end FCM, og så har de også formået at kvalificere sig til gruppespillet i Europa League. I sidste sæson havde FCK store problemer i defensiven, men efter de første otte runder, så har de kun indkasseret seks mål. Kun AGF har gjort det bedre defensivt. Rent offensivt, så gør N’Doye og Fischer det også fremragende, siger Peter Emmike.

- Ifølge vores chancevurderinger, så bliver det en meget lige kamp, men vores kunder tror altså på at FCK vinder.



Vil du spille på FCM – FCK? Gør det
her.