I sidste uge var kampen om førstepladsen i OddsXpert-konkurrencen så tæt, at der skulle lodtrækning til at finde vinderen. Det var langt fra nødvendigt i uge 41, hvor "NeverMinds" var så suveræn, at hun kunne tillade sig at kikse sit søndags-tip og alligevel vinde med 1,53 point ned til nr. 2.

"NeverMinds" havde opbygget en solid føring ved at ramme 6 tip i træk, fra mandag til lørdag, herunder 3 saftige krydser (bl.a. Schalke-Bayern lørdag). Et kryds forsøgte hun også at ramme søndag, i kampen mellem Lazio og Fiorentina, men det endte med hjemmesejr. Den samlede pointsum på 9,09 var dog som nævnt mere end nok.

For sejren i OddsXperts ugekonkurrence får "NeverMinds" en præmie på 500 DKK indsat på en Sportingbet-spillekonto. BetXpert ønsker tillykke og sender en mail med nærmere detaljer om præmiens udbetaling.

Du kan deltage i OddsXpert-konkurrencen på http://www.betxpert.com/oddsxpert - denne mandag skydes en ny uge og dermed en ny chance for at vinde 500 DKK i gang.

Deltagelse er gratis - og simpelt. Det svære er at ramme de rigtige tegn...

Månedskonkurrencen i oktober

Ved siden af ugekonkurrencen indeholder OddsXpert også en månedskonkurrence. Her er der 3 præmier - på 1500, 1000 og 500 DKK - i modsætning til ugekonkurrencen, hvor kun vinderen får en præmie.

I månedskonkurrencen for oktober ligger "NeverMinds" på en beskeden 94.plads med 1,59 point (hun havde altså minuspoint før uge 41). Etter med 11,67 point er "Lars Hellegaard", men han forfølges skarpt af "The Fly" med 11,62. Nr. 3 er "PJ" med 11,25. Nr. 4 har kun 9,37, men oktober er kun godt og vel halvvejs, og intet er afgjort endnu!

Husk, at OddsXpert-konkurrencen er gratis og ganske enkel - hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.

Det handler om dygtighed - og om mod...