Kristian Pless debuterer som tenniskommentator på CANAL9.

Danmarks tidligere store tennisstjerne, Kristian Pless har for nyligt indstillet sin aktive karriere som professionel. Fra mandag den 19. oktober sidder Kristian Pless klar som medkommentator ved WTA-turneringen Luxembourg Open, hvorfra CANAL9 transmitterer direkte – selvfølgelig med særlig fokus på det danske tennis-es, Caroline Wozniacki.

Kristian Pless var på et tidspunkt verdens bedste juniorspiller, hvor han blandt andet vandt juniorernes Australian Open. Som seniorspiller har Kristian Pless været voldsomt plaget af skader og har blandt andet været igennem tre skulderoperationer, hvilket i sidste ende har medført, at han nu i en alder af blot 28 år har indstillet karrieren. Når man nu ikke kan opleve den blonde dansker på tennisbanen, kan man i stedet glæde sig over, at Kristian deler ud af sin viden som tenniskommentator på CANAL9.

”Efter mange år som aktiv spiller i alverdens tennisturneringer glæder jeg mig til at kommentere de andres bedrifter. Jeg ved som tidligere aktiv, hvilket pres spillerne er under, og jeg vil gøre mit bedste for at formidle min viden videre til CANAL9’s seere”, udtaler Kristian Pless.

Kristian Pless skal sammen med CANAL9’s kommentator Jesper Knudsen i første omgang guide seerne igennem WTA-turneringen Luxembourg Open, hvor danske Caroline Wozniacki er seedet som nr. 1. Som 2. seedet finder man belgieren Kim Clijsters, der meget overraskende vandt årets udgave af US Open foran netop Wozniacki. Kristian Pless tror på, at Caroline kan vinde turneringen:

”Hvis alt går vel, og Caroline er i form, så kan hun gå hele vejen. Men det kræver også, at Caroline spiller op til sit bedste, for som man også så i US Open, så mangler hun stadig en smule for at kunne besejre stærke spillere som eksempelvis Clijsters. Sidste år tabte Caroline en tæt finale til Elena Dementieva, men Caroline er i årets løb blevet stærkere både fysisk og psykisk, så der er lagt op til en meget spændende turnering”, slutter Kristian Pless.

WTA Luxembourg Open vises direkte på CANAL9 fra den 19. – 25. oktober 2009.

Kilde: canal9.dk