Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Helsingør spiller i 17/18 deres første sæson nogensinde i landets øverste række, og klubben har allerede meldt ud, at der ikke bliver lavet voldsomt om på arbejdsgangen i klubben, som for eksempel ikke bliver fuldtidsprofessionel nu. Derfor tror Danske Spil* også, at Helsingør ryger direkte tilbage i 1. division.

- Det bliver selvfølgelig en svær sæson for dem, og de er da også vores favoritter til at rykke direkte ned. Der kan selvfølgelig ske masser af ting i transfervinduet, men vi må sige, at Helsingør og Hobro ligner de klart svageste hold i den kommende Superliga-sæson. Med Helsingør som den svagere af de to, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*.

Danske Spil* har odds 1,40 på, at Helsingør rykker ned. Oddset på, at de ikke gør er 2,70. Hvis man tror, at de ender som nummer 14, så får man odds 2,50 på det. Her er Hobro andenfavorit til odds 3,25.

I 2014 leverede Hobro en af de største overraskelser i Superligaens historie ved at rykke op i ligaen. Da de endelig var der, fortsatte de med at overraske – blandt andet ved at slå Brøndby i alle tre indbyrdes opgør.

Nu giver Danske Spil* kunderne mulighed for at spille på, om nyoprykkede Helsingør laver en ’Hobro’ og gør den jyske klub kunsten efter og overrasker alt og alle - og især Brøndby - i den bedste, danske række.

- Vi har lavet et sjovt odds på, om Helsingør vinder begge kampe mod Brøndby i Superligaens grundspil. Det får man odds 35,00 på. Brøndby er selvfølgelig store favoritter i begge kampe, og vi giver det noget lavere odds 2,40 på, at Brøndby vinder begge kampe mod oprykkerne, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*.

- Hobro slog de store i deres første sæson, så hvorfor skulle Helsingør ikke kunne gøre det? De har jo allerede vist i kampene mod Viborg, at de har kvalitet til at spille op med de store, ligesom Hobro gjorde i sin tid.

Tjek Danske Spils Superliga-odds lige her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/danmark/superligaen