Vind igen penge på din indsigt i Champions League!

Tirsdag og onsdag er der påny CL på programmet - med tredje spillerunde i gruppespillet. Og dermed er det tid til en ny omgang af vores EuroXpert-konkurrence!

Vi er nået til nr 3 ud af i alt 8 konkurrencer - med præmier for i alt 24.000 kr., sponsoreret af Scandic Bookmakers. Og deltagelse er naturligvis helt gratis!

Konkurrencerne, der hver har 3.000 kr. i præmiesum, strækker sig over de 6 runder i gruppespillet, og de to 1/8-finale-runder i foråret 2007, og følger samme koncept som de Champions League konkurrencer vi afholdte i foråret 2006.

For hver af konkurrencerne i gruppespillet gælder det om at gætte et rigtigt udfald for hver af de 16 kampe der afvikles. Der er dog ikke tale om helt traditionelle "tips-kuponer" - i stedet gælder det om at gætte mellem 3 forskellige udsagn for hver af kampene. F.eks. om FCK scorer i den svære udekamp mod Manchester United, eller om der uddeles rødt kort i storbraget mellem Chelsea og Barcelona.

Når man sætter sit tip, gælder det både om at ramme rigtigt - og om at være dristig, for hver kamp indeholder udsagn der - i tilfælde af at det er rigtigt - kan give 1, 2 eller 3 points.

Klik dig ind på Champions League-konkurrencen på http://www.betxpert.com/competitions/cl og afgiv dine tips inden kick-off tirsdag aften kl. 18:30 - så er du med i kampen om de 3.000 kr.!