Til tasterne, folkens: kom med jeres tips til weekenden. Det gælder BetXperts ære - og præmier til jer...

BetXpert fik i seneste weekend rettet op på den dårlige start i Betfair-konkurrencen "Road to Africa". Vi ramte både vores brugertip (under 2,5 mål i DK-Sydkorea til odds 1,78) og vores eksperttip (Rushden & Diamonds-sejr over Histon til odds 2,12) og fik 3 point for en vunden match.

Dermed er vi tilbage på sporet (se stillingen) - og den kurs skal selvfølgelig holdes i næste weekend. Vi har derfor igen brug for spilforslag og debat fra jer, kære læsere (I kan til gengæld vinde præmier).

Kollektiv-koncept
Vi skal levere to tips (det skal være fodbold, og det skal foregå lørdag eller søndag). Det ene tip står vores ekspertpanel for, det andet skal I, kære brugere, levere.

I derude skal altså komme med jeres spilforslag (i forumtråden der er knyttet til denne artikel; se kommentarfuktionen forneden) - og så skal der debatteres lystigt indtil I, via afstemning, finder frem til ugens bedste bud.

Afstemning sættes i gang torsdag kl. 12. Så debatten skal op at køre nu - så vi har nogle tips at stemme om!

Danmarks bedste?
Her på BetXpert.com har vi Danmarks bedste ekspertpanel og Danmarks bedste brugere. Knalddygtige. Synes vi da selv.

Nu skal det bevises.

Spillebørsen Betfair* har inviteret BetXpert til at deltage i Road To Africa. en stor tipliga-konkurrence der løber frem til 30. april 2010 med en tip-dyst (head-to-head) hver weekend. Den udfordring har vi selvfølgelig taget imod.

Præmier for 12.000 til BetXperts brugere
Der skal selvfølgelig være noget at stræbe efter (ud over æren).

Selve konkurrencen - hvor BetXpert er een af i alt 40 deltagere - har som hovedpræmie en rejse for to til VM i Sydafrika. Skulle vi vinde dén - eller en af de øvrige konkurrence-præmier - går den til vores ekspertpanel.

Men derudover har vi en særskilt præmiepulje - også sponsoreret af Betfair - til vores brugere. I alt 12.000 kr som via lodtrækning går til dem der deltager i afstemningerne når vi skal finde tips.

Lodtrækningen blandt alle der har stemt, foretager vi ad flere omgange:

Under hele gruppespillet udtrækker vi efter hver weekend én vinder af 200 kr., som udtrækkes blandt alle der har stemt i den pågældende weekend.

Herudover udtrækker vi 5 vindere blandt alle afgivne stemmer når vi når halvvejs gennem konkurrencen, og endelig udtrækker vi i alt 10 vindere til allersidst, når Road to Africa konkurrencen afsluttes.

Vindere af uge-præmie (200 kr.):
Runde 1: luthski
Runde 2: Sahl

Vinderne kontaktes af BetXpert.

Tip-proces
Vi har 500 units at spille for i hver uges dyst. Dem fordeler vi på to spil. Som udgangspunkt vil vi satse 100 enheder på det tip som vores brugere finder frem til. Og 400 enheder på ekspertpanelets tip. Men fordelingen er fleksibel.

Har du et tip du synes er oplagt at bruge og/eller vil du deltage i debatten om de tips andre kommer med, skal det ske i den forumtråd der er knyttet til denne artikel (se kommentar-funktionen herunder).

Deadline for fremlæggelse af tips er kl. 12 hver torsdag. På det tidspunkt vælger vi, på basis af jeres inputs, to-tre tips. Som I så stemmer om - med deadline for afstemningen fredag kl. 12. Det vindende tip bruger vi i konkurrencen. 

Betingelse for at være med
For at kunne være med i lodtrækning om bruger-præmierne, skal man have en Betfair-konto og have indsat mindst 50 DKK med et betalingskort.

Læs mere her, på vores konkurrence-side - hvor vi også fortæller nærmere om brugerpræmie-strukturen og om Road to Africa-konkurrencen.