Pressemeddelelse fra Lolland-Falster Alliancen og Scandic Live:


Nyt stadionnavn i Nykøbing F

Lolland-Falster Alliancen har solgt navnerettigheden til Nykøbing F. Idrætspark til Scandic Live.

LFA og Scandic Live har indgået en tre-årig aftale, hvor Scandic Live har købt rettighederne til stadionnavnet, og de næste tre år vil Idrætsparken i Nykøbing F. bære navnet "Scandic Live Arena".

- Som det første skridt på vejen i det nye samarbejde sponserede Scandic Live "gratis adgang" til hjemmekampen mod Næstved Boldklub samtidig med lanceringen af Scandic Live Arena, fortæller direktør Morten Jensen, LFA.

- Flere andre hæderkronede stadions har via sponsorater fået nye navne i stil med tiden, og vi er stolte over, at Scandic Live har valgt LFA og Nykøbing F. som deres hjemmebane, og vi skal gøre vort bedste for at skabe succes. På premieredagen mod Næstved Boldklub fik vi desværre ikke succes, men Scandic Live Arene faldt i publikums smag, når vi lyttede på vandrørene, og det var positivt. Tilskuerne syntes, at det var et stærkt indslag, og sammen med Scandic Live skal vi ud over stepperne, som en kendt superligatræner og tidligere LFA-træner plejede at sige før kampene, siger direktør Morten Jensen.

Pressechef Frederik Skov, Scandic Live:

"Vi er stolte over at lægge navn til et fodboldstadion i Danmark. Vi er allerede engageret i klubben på tredje år via trøjereklamer. I år sponserer vi fx Clement Kafwafwas trøje med teksten "Lotto-Henrik". Det er en reklame for lotto-millionærens Henrik "Lotto" Sørensens bog af samme navn. Vi har samarbejde med Henrik, siden han for to år siden vandt 22 millioner i Lotto.

Via aftalen med LFA går vi et stort skridt videre i bestræbelserne på at støtte Viasat Divisions-holdet ved at have købt rettighederne til "Scandic Live Arena", Det er ikke tilfældigt, at det blev LFA, som vi i denne omgang investerer i. Både Claus Rasmussen, direktør og ejer af Scandic Live, og jeg selv er lokale og har i flere år fulgt LFA (og tidligere B 1901 og NFA).

Direktør Claus Rasmussen gør sig altid store anstrengelser for at få afpasset ferier i Marielyst og møder i Danmark med LFAs kampprogram, så han - trods sin bopæl i udlandet - kan se så mange af favoritholdets kampe som muligt, slutter Frederik Skov". Begejstringen - sagt med en dialekt, så man ikke er i tvivl om, at han er lokal - kan der ikke sås tvivl om.

Hvem er Scandic Live?

Scandic Live (www.scandiclive.com) er et datterselskab af Scandic Bookmakers, som har lanceret et nystartet website, der bestræber sig på at give Danmarks bedste livescore på dansk og international fodbold.

Derudover tilbyder Scandic Live "anderledes" fodboldrejser til oversete klubkampe i Europa, hvor den ægte fan og stemningen stadig er intakt.


Venlig hilsen.

LFA og Scandic Live.