Pokerbordets filtdug danner nyt underlag for den sejrsvante håndboldstjerne, Kjersti Grini. Den larmende sportshal, de hårde skruede bolde og tacklingerne skiftes nu ud med tilforladelige miner, kort og poker chips. En nyindgået aftale med spiludbyderen Unibet* gør, at Grini føjer titlen ’professionel pokerspiller’ til meritlisten.

Kjersti Grini gør sig i disse dage klar til at træde ind på en helt ny arena. Fremover skal der kæmpes ved pokerbordene, og modstanderne er fortrinsvis mænd, som ofte bærer solbriller og som med sikkerhed har skjulte hensigter med meldingerne!

Grini debuterer allerede ved WSOP (Poker VM) den 7. juli i Las Vegas, hvor hun spiller med om en førstepræmie på 40 millioner kroner!

Turneringen er ikke for amatører og startgebyret er da også svimlende 10.000 dollar per deltager. Efter VM gælder det Europa-touren med turneringer i bl.a. Barcelona, Amsterdam og København, hvor der til januar spilles Scandinavian Open.

- For mig er det en drøm, som går i opfyldelse. Efter jeg sluttede med håndbold, har jeg spillet meget poker på nettet, og er blevet dybt betaget af dette fantastiske spil. Da Unibet* gav mig muligheden for at spille poker på fuld tid, var jeg ikke et sekund i tvivl om at sige ja. VM i Las Vegas starter allerede den 7. juli, og jeg kan dårligt vente. Og for at gøre det helt klart: Jeg stiller ikke op, bare fordi det er sjovt at deltage. Jeg vil vinde, siger Kjersti Grini.

Kjersti Grini vil udover deltagelsen i de store turneringer også fungere som poker-ambassadør for Unibet*. Hun skal som ambassadør være med til at udbrede kendskabet til poker i Danmark, som på trods af den i øjeblikket store mediebevågenhed, fortsat kun er i opstartsfasen.

- Det fantastiske ved poker er, at der konkurreres på lige fod. Der er ingen fordele eller ulemper ved at være mand eller kvinde, her er alle lige. I poker gælder det kort sagt om at spille sine kort rigtigt. Derfor vil det også være mig en glæde, hvis jeg kan være med til at udbrede kendskabet til poker, så andre kan få samme fornøjelse af spillet som jeg, udtaler Kjersti Grini.