Den hollandske forsvarsstjerne Khalid Boulahrouz har underskrevet en 1-årig kontrakt med BIF. Se odds for hvordan det går "Kannibalen"...

Så er han her endelig. I dag kunne Brøndby præsentere deres seneste forstærkning, Khalid Boulahrouz ved et pressemøde. De to parter er blevet enige om en 1-årig kontrakt, og det er en stor profil, der besøger Superligaen i denne sæson.

" -Vi er stolte over, at det er lykkedes os at overbevise en spiller som Khalid Boulahrouz om, at han skal spille for os. Vi har ledt efter kulturbærere, der kan understøtte strategien om at satse på de unge talenter og samtidig løfte vores niveau rent sportsligt. Det er Thomas Kahlenberg også et godt eksempel på."

Per Rud

Boulahrouz kommer med erfaring fra Hamburger SV, Chelsea, Sevilla, Stuttgart, mens han i sidste sæson spillede i Sporting Lissabon. Deruover var 'Kannibalen' på det hollandske VM-hold, der nåede finalen mod Spanien i 2010.

Brøndby sender dermed et kraftigt signal om, at de har ambitioner om at vende hurtigt tilbage til toppen og klubben stadig kan tiltrække store navne. Boulahrouz bliver sandsynligvis den bedst betalte spiller i Superligaen (+sign-on fee), og der har været debat blandt fansene og i medierne om det er den rette strategi for Brøndby.

Det bliver meget spændende at følge, hvordan Khalid Boulahrouz glider ind på dette Brøndby-hold, der er kommet på vinderkurs efter en række skuffende kampe i sæsonstarten.

Betyder signingen af den 31-årige hollænder, at vi nu skal til at medregne Brøndby blandt medaljekandidaterne i denne sæson?

Brøndby vinder mesterskabet

odds 12,00
Bet365
Brøndby ender i Top3 odds 2,20
Unibet

NordicBet*: Kannibalen kan floppe

"Khalid Boulahrouz giver Brøndby en masse PR, og det er flot, at et hold i den nederste del af Superligaen har formået at tiltrække en af Europas mest kendte forsvarsspillere. Det store spørgsmål er dog, hvilken forfatning Boulahrouz kommer til Brøndby i. Han var bestemt ikke en succes i Sporting, hvor han kun spillede 11 ligakampe på en hel sæson, og mest bemærkelsesværdigt var han skadet i hele fem omgange i løbet af sæsonen. Derfor bliver jeg også meget overrasket, hvis Brøndby efter landskampspausen stiller med en toptunet hollænder, der fra start viser sit værd og sætter en prop i Brøndbys noget hullede forsvar," siger Nordicbets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Boulahrouz starter inde i mindst 17 Superliga-kampe i sæsonen 2013/14?

Ja odds 1,85
NordicBet
Nej odds 1,85 NordicBetBetsafe: Odds på Brøndby-mesterskab styrtdykket

Oddset, på at Brøndby vinder det danske mesterskab, er faldet med nærmest raketagtig fart. I slutningen af august kunne man hos Betsafe få pengene 450 gange igen for et blå-gult mesterskab. I dag lyder samme odds på 8.50, hvilket gør Brøndby til ligaens tredjestørste titelfavorit.

"Den kraftige nedjustering er en konsekvens af, at vi har modtaget flere og flere indsatser på Brøndby, men selvfølgelig også at holdet pludselig er begyndt at præstere", siger Thomas Holm, der er oddssætter hos Betsafe.

Hvilket hold vinder Superligaen 2013/14?

Betsafe
FC Midtjylland 2,50
FC København 3,80
Brøndby 8,50
Esbjerg 10,00
AaB 10,00
OB 20,00
AGF 25,00
Randers 40,00
FC Nordsjælland 100
Viborg 225
FC Vestsjælland 225
SønderjyskE 750